Dorade uit de oven met gember, knoflook en peper

Mijn schoonzus kan waanzinnig goed koken. Naast haar Surinaamse kookrepertoire tovert ze geregeld andere verrassingen uit haar hoge hoed. Zoals Chinese gestoomde vis met gember, knoflook en peper. Ik heb een half idee hoe ze die maakt, maar ik moet het geheim nog een keer ontfutselen. Maar met haar gerecht

Japanse okonomiyaki, zo maak je ‘m zelf!

De betekenis van okonomiyaki is letterlijk ‘Wat je maar wilt’. Het is een hartig gerecht uit de Japanse keuken waarvoor de basis wordt gemaakt van een beslag. Waardoor we het vaak vergelijken met een pannenkoek, maar verder lijkt het in niets op de voor ons zo bekende zoete pannenkoek. Aan

Zoetzure roerbakschotel uit Jamie’s kookboek VEG

In een wereld die langzaam steeds plantaardiger wordt, kon het natuurlijk niet uitblijven dat Jamie Oliver een vegetarisch kookboek zou maken. En zo geschiedde, want onlangs kwam zijn kookboek VEG uit! Met daarin 116 groenterecepten die allemaal vegetarisch zijn en sommige zelfs vegan of met kleine aanpassingen zo te maken.

Francesca’s Familie Weekmenu #178 – Naar Azië

Tijdens onze zomervakantie komt er iedere week een speciaal weekmenu online waar een wereldkeuken in centraal staat. En deze week reizen we af naar Azië! Nou is de ‘Aziatische keuken’ natuurlijk wel een héél breed begrip. De keukens van bijvoorbeeld Vietnam, China, Korea, Indonesië, Thailand en India hebben namelijk allemaal

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)