Gekleurde wortels met boterdressing

Wat serveer ik dit jaar tijdens het Kerstavond diner bij de Wagyu ossenhaas uit de oven? Onder andere deze frisse gekleurde worteltjes. Bron foto Wat je nodig hebt als bijgerecht voor 4-6 personen: 80gr ongezouten roomboter 2el golden syrup of ahornsiroop 1el appel ciderazijn 1kg gemengde gekleurde worteltjes (te vinden

Zelfgemaakte gnocchi met paprika-gorgonzolasaus

Het tussengerecht van het Italiaanse menu van 4 november was zoete aardappelgnocchi met paprika-gorgonzolasaus. Omdat het een tussengerecht was hebben we de gnocchi iets groter gelaten en 6 stuks per persoon gegeven. Als je het als hoofdgerecht eet, is onderstaand recept ideaal. Als je nog wat hulp nodig hebt bij

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)