Ga mee naar Hof van Saksen voor culinaire workshops en verwennerij!

Mijn vrienden van Smulpaapje hebben iets geweldigs georganiseerd! Twee fantastische workshops (onder andere van Desemenzo) in de culinaire boerderij met overnachting, alle maaltijden en drankjes. Ontspannen, culinair genieten en in de keuken staan. Nou, dan ben ik volmaakt gelukkig! Ik ben er dan ook zeker bij tijdens een van de dagen en ik mag jullie iets geweldigs aanbieden; namelijk € 50,- korting op het volledige arrangement. That’s what foodie friends are for, dus lees snel verder 🙂

Altijd al gedroomd om samen met je zus, broer, vriend of vriendin, vader of moeder een dag ondergedompeld te worden in de culinaire wereld? Te leren brood bakken, koken en volledig te worden verzorgd? Smulpaapje biedt je nu – exclusief – die kans!

Culinaire boerderij

Smulpaapje organiseert, in samenwerking met Hof van Saksen, een fantastische dag (inclusief overnachting) in de super-de-luxe culinaire boerderij.  Wat kunnen we zeggen over onze accommodatie. Wauw! Dat is denk ik het enige woord dat past. Werkelijk àlles wat je wenst is in deze boerderij aanwezig. Buitenkeuken, Teppanyaki plaat, wijnklimaatkast, maar ook hèèrlijke luxe slaapkamers. En op het park van Hof van Saksen zijn ook nog eens alle mogelijke faciliteiten aanwezig om er even echt uit te zijn!

Nog niet overtuigd?

Bekijk deze video dan maar eens…

Ben je dan nog niet overtuigd dan moet je misschien maar even verder klikken 😉 Wel onder de indruk? Dan hebben we iets geweldigs voor je in petto! Wat gaan we doen?

Bakkertjezelf Edwin Klaasen

Na aankomst (tussen 9u-10u) gaan we onder begeleiding van niemand minder dan #bakkertjezelf Edwin Klaasen brood bakken. Van Edwin verscheen onlangs het prachtige broodboek ‘Ik bak geweldig, jij trouwens ook’. Je gaat met de handen in het deeg en leert van de bakker himself de fijne kneepjes van echt brood bakken. Na deze workshop kun je thuis het lekkerste verse brood op tafel zetten.

We lunchen gezamenlijk, natuurlijk met zelfgebakken brood. Even bijkomen van de eerste indrukken.

Smulpaapje kookt

Na de lunch gaan we weer de keuken in. Smulpaapje kookt in de praktijk. Hoe kook je lekker voor je kinderen? Wat zet je op tafel dat niet alleen lekker is, maar gezond en liefst ook nog eens in niet te veel tijd. Wederom ga je ook zelf aan de slag en ga je zelf ervaren hoe makkelijk en leuk het is om voor je kinderen te koken!

Tijd om te ontspannen

Als al het harde werk erop zit gaan we met z’n allen aan tafel. Een goed glas erbij. Een ontspannen avond. Wil je liever iets voor jezelf doen, lekker naar de sauna of zwemmen. Alles kan. Het is aan jou/jullie.

Tot ziens

We ontbijten bijtijds, waarna we afscheid van elkaar nemen. Je kunt de rest van de dag naar eigen inzicht invullen. Wil je terug naar huis, dan kan dat. Maar misschien wil je lekker nog een dagje op Hof van Saksen blijven; zwemmen, sauna, misschien wel naar de schoonheidsspecialiste? Het kan allemaal! (dit alles is overigens dan voor eigen rekening).

Er is beperkt plek

Per dag/overnachting is er ruimte voor 8 personen. Je kunt aankomen op woensdag 26 maart (vertrek donderdag 27 maart) of aankomen op donderdag 27 maart (vertrek vrijdag 28 maart). Er zijn vier slaapkamers ter beschikking. Kom je alleen, dan word je ingedeeld met iemand anders die ook alleen komt. Maar je kunt natuurlijk ook als tweetal reserveren. Bijvoorbeeld met je beste vriendin, je zus/broer of misschien wel je vader/moeder.

Kosten

Per persoon betaal je € 175,- Hierin is inbegrepen:
– Broodworkshop van Edwin Klaassen, twv € 99,-
– Smulpaapje kookt workshop twv € 75,-
– Lunch, diner en ontbijt
– Alle drankjes gedurende je verblijf
– Overnachting in de culinaire boerderij
– Onvergetelijke ervaring!

Francesca Kookt_Smulpaapje_Hof van Saksen_culinaire workshops_verwennerij_3

Dus met de workshops heb je je geld eigenlijk al meer dan goed besteed en dan zijn we pas net begonnen! Wil je boeken zonder overnachting geef dat dan expliciet aan, in dat geval bieden we je een korting op de totaalprijs aan en betaal je € 137,50.

Lezers van Francesca kookt! krijgen een exclusieve korting van € 50,- op de totaalprijs, inclusief overnachting en betalen dus slechts € 125,-. Boek je zonder overnachting, dan betaal je € 100,-. Deze aanbieding is beperkt geldig en te boeken tot en met 10 maart aanstaande. Reserveer met kortingscode Francesca via onderstaande mailadres.

Reserveer snel

Je kunt reserveren via info@smulpaapje.nl Reserveringen worden op volgorde van binnenkomst behandeld en helaas telt dat vol = vol. Je ontvangt na je mail z.s.m. bericht van ons of je bij de gelukkige acht behoort en informatie over je betaling.

We verheugen ons er enorm op om samen met jullie te bakken, te koken en jullie te leren kennen. En dan is dit pas het begin van alle mooie dingen die in 2014 nog gaan gebeuren! Zien we jou/jullie eind maart ook in Hof van Saksen?

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Food evenementen