Just Nuts review + winactie!

Happy honest treats. Dat was het eerste wat ik zag staan op de verpakkingen van Just Nuts. Klinkt toch een stuk leuker dan ‘verantwoord tussendoortje’. Want dat is wat de bars en packs van Just Nuts zijn. Gezonde, verantwoorde en lekkere snacks op basis van noten, granen en fruit. Die ook nog eens geweldig verpakt zijn. Want het oog wil natuurlijk ook wat.

GMA_JustNuts_STAPEL

Ik was gevraagd om de treats van Just Nuts te reviewen. En dat wou ik graag. Ik had al wel over ze gehoord, maar kennis gemaakt hadden we nog niet. En een week of 2 geleden lag er een pakje met een scala aan bars en packs op mijn deurmat.

De treats van Just Nuts

Just Nuts maakt gezonde tussendoortjes van noten, granen en fruit. Die heel lekker zijn als ontbijt, op het werk of voordat je gaat sporten. Ze hebben bars in de smaken Apple & Cinnamon, Cranberry en Coconut. En dan zijn er nog packs met daarin zakjes met Hazels, Cocos & Raisins, Peanuts & Raisins en Cashews & Cranberries.

De treats zijn op steeds meer plekken te koop. Zoals bij Marqt, Eko Plaza en AH XL. Kijk voor alle verkooppunten en de webshop op de site van Just Nuts.

Super voor kinderen

Toen het pakje binnenkwam was het net tussendoortje tijd voor mijn peuter. Goed moment om de Apple & Cinnamon uit te proberen! Peuter was eerst even een beetje aan het dralen, maar na het eerste hapje was de bar binnen no time op. En de vraag “Mama, mag ik nog een koekie” volgde vrij snel daarna.

Hij heeft de rest van de bars uiteindelijk ook allemaal opgegeten die week, zo gek was hij erop. Natuurlijk heeft mama nog wel wat hapjes geproefd, want anders wordt het zo lastig reviewen.

Francesca’s oordeel

Ik word blij van Just Nuts. Als je de bars proeft, proef je de natuur. Pure ingrediënten zonder toegevoegde rommel. En mijn mamahart houdt van tussendoortjes waar mijn kind blij van wordt en die ook nog gezond voor hem zijn. De packs waren ook lekker, maar die zou ik minder snel kopen. Vooral omdat ik eerder naar de notenboer ga en daar mijn verse noten inkoop. Maar zo’n bar die gezond is en ook nog lekker, die blijft er in ons huishouden in! En mijn favoriete smaak? Absoluut de Cranberry 🙂

GMA_JustNuts_Cranberry-SFEER

Doe mee en win een van de 24 bars van Just Nuts!

Ik mag strooien met de bars van Just Nuts! Helemaal geweldig en dat doe ik natuurlijk graag. Ik geef in totaal 8 setjes van 3 bars weg (dus van iedere smaak 1). Kans maken op een setje van 3 bars is heel simpel:

– Retweet dit bericht op Twitter ovv @francescakookt
– Of deel dit bericht op Facebook
– Laat hieronder je naam en e-mailadres achter zodat ik weet dat je meedoet > alleen deelnemers die hun e-mailadres achterlaten gaan mee in de trekking.

Deze winactie loopt van vrijdag 28 juni t/m donderdag 4 juli. Op vrijdag 5 juli maak ik de 8 winnaars bekend!

En nog even dit

Ik heb met een grote glimlach de site van Just Nuts bekeken. Ze hebben daar veel humor en dat zie je in de site overal terug. Lees bijvoorbeeld een van hun veelgestelde vragen maar…like!

Waarom zijn jullie cashewnoten krom? Dat vragen we ons zelf ook al een tijdje af. Waarschijnlijk omdat ze zo makkelijker aan de bomen kunnen hangen, maar we denken eigenlijk dat ze stiekem heel graag om een hoekje willen kunnen kijken.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Reviews, Winacties

Reacties over “Just Nuts review + winactie!”

 1. Mjummie, lijkt me ook erg lekker. Ben al fan van Just Nuts en nu ook van je website 🙂

 2. ojaaaaaa, die zijn lekker!
  en goeie dingen worden nog leuker door te delen -> via fb en live 🙂

 3. Heerlijk lijkt me deze reep! En handig, plus verantwoord voor in het vliegtuig!

 4. Ik weet zeker dat ik mijn zoontje hier een heerlijk plezier mee doe. En mijzelf natuurlijk.

 5. Mmm! Lijkt me een ideale 4 uur snack op mn werk om dat laatste uurtje door te komen… 😉

 6. Lijkt me wel lekker, zo een verantwoord tussendoortje. Zeker omdat ik nog mijn zwangerschapkilo’s probeer kwijt te raken 🙂

 7. De winactie voor de Just Nuts bars is afgelopen. Met behulp van een online random name picker zijn de 8 winnaars gekozen! Van harte gefeliciteerd, dit zijn de 8 mensen die een setje van 3 bars hebben gewonnen:

  – Shida
  – Liesbeth Polman
  – Wilma
  – Danny
  – Nathalie Bosman
  – Susan
  – Bianca
  – Josien

  Alle winnaars ontvangen van mij een mailtje met meer informatie. Geniet van de repen en ik ben heel benieuwd wat jullie ervan vinden!

Reacties zijn gesloten.