Boekweitontbijt met chocolade, haver en bessen

Ik ben verliefd. Op mijn boekweitontbijt met chocolade, haver en bessen wat ik net op heb. Wat was dat lekker! De detox waar ik nu in zit, leert me gerechten ontdekken die zo verrassend zijn. Ik ben om! Ik ga mijn smoothie ochtendritueel voortaan afwisselen met havermout- en papontbijtjes, mmm.

Amandel pistache ijs

Dit ijsrecept is hemels, verrukkelijk, zalig, ongelofelijk lekker en meer. Meer heb ik er niet over te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt: 600ml volle melk 250ml slagroom 200gr fijne suiker 3 eierdooiers van scharreleieren 1tl amandelaroma 50gr blanke amandelen (ongezouten) 50gr gepelde pistachenoten (ongezouten) Wat je gaat doen: Hak

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)