Dominique zegt gedag

Jeetje, ik weet even niet zo goed waar ik moet beginnen. Misschien hebben jullie het nieuws al voorbij zien komen. Vandaag is officieel mijn laatste werkdag bij Francesca Kookt. En voordat ik daar allerlei dingen over ga zeggen, wil ik allereerst jullie allemaal bedanken. Bedankt voor deze waanzinnige tijd die

Overnight oats met kefir en pompoenpuree

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Als ik ‘Kefir’ zeg, wat denken jullie dan? Waarschijnlijk heel weinig, want Kefir is nog een tamelijk onbekende in zuivelland. Jammer eigenlijk, want naast een bewuste keuze is het ook nog eens heel lekker! Zeker als je, net als ik, een liefhebber bent van karnemelk, yoghurt en kwark. Wat is

Dominique’s Laatste Weekmenu #162

Zoals jullie misschien al vernomen hebben, ga ik vanaf februari het Francesca Kookt-team verlaten. Aankomende woensdag is officieel mijn allerlaatste dag en dan ga ik jullie ook nog uitgebreid bedanken en terugblikken op de afgelopen twee jaar. Dus daar ga ik in dit weekmenu verder niet teveel op in. Maar

Circustaart voor baby’s eerste verjaardag

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Lieve Zayne, Precies 1 jaar geleden ben je geboren. Terwijl ik dit typ kijk ik naar de klok en voel ik me weer even je mama van toen. Jongen, wat had je een haast. Binnen 2 uur was je geboren en dat je vol enthousiasme zit is het afgelopen jaar

Eetdagboek #8: We hebben 5 kinderen

Het was de laatste week van Dominique, de eerste week van de AH Kickstart 10-daagse en de week waarin we 5 kinderen te logeren hadden. Oftewel een week van uitersten die ik verbazingwekkend goed ben doorgekomen. Kwam dat misschien door alle groenten die ik heb gegeten waardoor ik barstte van

Francesca’s Familie Weekmenu #161

In de maand januari heerst niet alleen de behoefte aan meer bewust met eten omgaan, ik merk zelf (en zie om me heen) dat er ook behoefte is aan meer structuur. En dat begint al bij kleine dingen. Voor mijzelf is dat bijvoorbeeld mijn manier van boodschappen doen, dat doe

Eetdagboek #7 – Je verwacht het niet

Mijn eerste werkweek na de kerstvakantie verliep opeens heel anders dan ik had verwacht! Nieuws komt altijd op onverwachte momenten en dat is precies wat deze week gebeurde. Maandag Mijn baby begint de week gelijk goed met een vreetkick op de opvang. Zo leuk om dat te volgen via de

Francesca’s Familie Weekmenu #160

Het is half januari en dus hartje winter. Niet dat ik een sterk wintergevoel heb. Eigenlijk heb ik dat alleen rondom de feestdagen of wanneer het echt koud is en/of buiten sneeuwt. En dat is nu dus niet. Hebben jullie wel echt een winters gevoel? Ben ik wel benieuwd naar!

Eetdagboek #6 – Lekker saai het jaar beginnen

Nou, de eerste week van het jaar kan bij mij gelijk de boeken in als een van de saaiste weken van het jaar. Maar daar is echt niets mis mee, ik vond het heerlijk! Ik heb een extra (half) weekje vakantie ingelast. En naast wat werk dat doorging, heb ik

Francesca’s Familie Weekmenu #159

En hoe was jullie eerste week van het nieuwe jaar? Konden jullie een beetje afscheid nemen van al het lekkere en vele eten van de decembermaand of viel het toch tegen? Na alle oliebollen, champagne, gevulde kalkoenen, chocoladekransjes, banketstaven en ga zo maar door vind ik het zelf heel fijn om

Mijn leven na 6 maanden Personal Body Plan

Is er leven na Personal Body Plan? Om die vraag te beantwoorden heb ik maar een reep Tony’s uit de kast getrokken. Geen grap, ik schrijf dit verhaal met koffie en chocolade naast me. De koffie is zonder suiker, dat dan weer wel en zo vind ik het precies goed.

Eetdagboek #5 – Hoeveel oliebollen kun je eten?

Het is 1 januari en ik heb zin in dit nieuwe jaar! Een van mijn goede voornemens, ook al hou ik niet van goede voornemens, is om meer persoonlijke artikelen te schrijven hier op de blog. Ik mis het echte schrijven een beetje en heb het idee dat ik afgelopen

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)