Review + win een FoodWeLove box!

Iedere maand heb ik minstens 1 food geluksmomentje. En dat is als de FoodWeLove box wordt afgeleverd. Of eigenlijk, als ik ‘m bij de buren ophaal en die weer ietwat verdrietig kijken als ik het doosje met heerlijkheden toch echt mee naar huis neem. Want de FoodWeLove box is genieten. Voor wie dit concept nog niet kent: voor € 24,95 per maand krijg je een selectie van de mooiste producten van ambachtelijke leveranciers van over de hele wereld thuis gestuurd. Je kunt een maandelijks abonnement nemen (yep, ik ben al gezwicht) of je bekijkt per maand of het thema van de box je aanspreekt en dan bestel je ‘m los.

Wat kun je dan verwachten?

Sinds ik een abonnement op de FoodWeLove box heb, zijn er al boxen naar me toegestuurd die gevuld waren door Delicious en Nadia. De laatste stond helemaal in het teken van couscous en gaf je niet alleen de ingredienten om aan de slag te gaan, maar ook recepturen en tips voor de beste bereiding. Dat vind ik de toegevoegde waarde, er wordt goed nagedacht over de toepassing van de ingredienten en met de recepturen kun je direct aan de slag. Zo maakte ik van de laatste box (East meets West) dezelfde avond nog een fantastisch kwarkdessert met kardemom en saffraan.

Maar ook een happy healthy, let’s go outside en Italian food box hebben de revue al gepasseerd. De thema’s zijn zeer divers en ik kan niet wachten totdat de Christmas Food Feast box wordt afgeleverd!

Win een FoodWeLove East meets West box!

Review en win een FoodWeLove box_2

Ik mag jullie van FoodWeLove tijdens de Sinterklaas cadeautjesweek een East meets West box cadeau doen! De geweldige laatste box waar ik dat fijne kardemom kwarkdessert van maakte. En vanavond ga ik aan de slag met het rozenwater. De inhoud van de box is:

– Dadels van Yogi & Yousef
– Sumak van Pit&Pit
– Za’atar van Pit&Pit
– Tahini van Meridian
– Bulgur van Pit&Pit
– Kardamom van Pit&Pit
– Pistachenoten van FoodWeLove
– Rozenwater van Cortas
– Pepernoten van Hartog

Zo doe je mee

Kans maken op deze FoodWeLove box is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie en waarom je de box zo graag wilt winnen
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor de FoodWeLove box kan alleen van donderdag 5 december t/m zondag 8 december en op maandag 9 december in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Reviews, Winacties

Reacties over “Review + win een FoodWeLove box!”

 1. Lijkt me super om met dit mooie pakket aan de slag te gaan met de feestdagen

 2. Jep deze dame waagt ook een kansje!
  En waarom? Nou omdat ik simpelweg heel erg benieuwd ben naar deze producten. En bovendien mogen we binnenkort in ons eerste eigen huisje en wordt het dus lekker zelf koken. Het lijkt me geweldig om te experimenteren met verschillende producten, en daar zou deze box heel goed bij helpen natuurlijk! Ho ho ho, ik duim verder!

 3. Wat een heerlijke box, daar kunnen vriendlief en ik ontzettende leuke en aparte dingen mee maken, om daar gezellig met onze vrienden en gezin van te genieten tijdens deze koude stormachtige dagen

 4. Hoi Francesca,
  wat ziet dit er heerlijk uit en wat een prachtige en bijzondere producten. Waarom ik graag wil winnen lijkt me duidelijk 🙂 Deze box is een goed excuus om op mijn vrije dag in mijn keukentje te duiken en heerlijke gerechtjes te bereiden. Gewoon iets anders dan anders, iets waar je zelf niet direct aan denkt. Je receptjes zullen me vast inspireren!
  Ga vooral zo door met je website, ik ben en blijf fan!
  Groetjes Bianca.

 5. Ik doe graag mee, zodat ik ook eens kennis maak met ingredienten die ik anders nooit zou gebruiken.

 6. Hoi hoi!

  Heel graag neem ik deel aan deze toffe winactie!
  Ik zou deze box dolgraag willen winnen en dan schenken aan mijn beste vriendin, dat is echt een kookwonder! De lekkerste dingen tovert ze op tafel van de meest heerlijke producten.

  Ik weet zeker dat ze met deze box veel bijzondere dingen kan maken 😀

  Groetjes
  Maddy

 7. Ik doe heel graag mee! Helaas woon ik niet in de randstad en zijn heel veel van deze producten in mijn kleine dorpje en omstreken niet te verkrijgen…. Dus ik hoop heeeeeel erg dat ik deze box win want dan kan ik me eindelijk een keertje goed gaan uitleven in de keuken, met producten waar ik al superlang mee wil koken!!!

 8. Wat een geweldige actie weer! Ik ben dol op nieuwe onbekende producten. Ik vind het heerlijk om daarmee te experimenteren. Helaas heb ik het geld niet om me te abonneren op de box, want ik vind het zo een geweldig concept!

 9. lijkt me super om dit pakket te winnen, omdat ik heel erg benieuwd ben naar dit concept en de producten in deze box.

 10. Wat een heerlijk spannende FoodWeLove box!
  Ik zou graag winnen om eens aan het experimenteren te gaan met producten die ik nooit zelf in huis heb, zoals rozenwater.

 11. Omdat het niet alleen gezond is maar ook overheerlijk. Gezellig met de kerstdagen om met de familie te van dit moment te genieten met al dat lekkers

 12. Binnenkort gaan we met de kerst met de schoonfamilie weg, aangezien ik en mijn vriendin het diner op 2e kerstdag moeten bereiden moeten we wel met iets bijzonders komen. Dit zou mooi kunnen via de FoodWeLove Box!

Reacties zijn gesloten.