Review Yespers: puur fruit voor op je boterham

Sponsored – Een smoothie op je boterham. “Wat zeg je nou?”, hoor ik jullie denken. Dat dacht ik ook de eerste keer toen ik het las, zo eerlijk ben ik dan ook wel weer. Maar toen ging ik verder kijken en proeven. En daar werd ik zo enthousiast van dat ik het graag met jullie wil delen.

Ik heb het over Yespers, nieuwe fruitspreads die geïnspireerd zijn op smoothies. Dat was het vertrekpunt bij de mannen (waarvan een boerenzoon) die achter dit merk staan. Om iets op onder andere je boterham te smeren dat veel dichter bij de natuur en bij vers fruit, en groenten, staat. Zonder overbodige toevoegingen en veel suiker, zoals in bijvoorbeeld jam. Vol van smaak en zo uit de natuur. Dat kan niet anders als lekker zijn, tenminste daar hoopte ik op.

yespers-puur-fruit-op-je-boterham-2

Inmiddels heb ik de eerste 3 smaken van ze geproefd. De Appel en Framboos, Bessen en Aardbei en Mango en Ananas. En die zijn echt top! Bomvol vers fruit wat je ook direct proeft. Zoals bijvoorbeeld het lichte zuurtje wat je nog proeft van de bessen. Er zit heel weinig suiker in en wat er in zit komt uit het fruit en appelsapconcentraat. Ideaal voor mezelf en vooral ook voor mijn kleuter. Die is namelijk dol op een boterham met jam en hij mag hier zelfs, zonder vragen, van uit de pot eten.

yespers-puur-fruit-op-je-boterham-3

Als de ‘Nieuwe Natuur’, zoals Yespers dit noemt, ervoor zorgt dat boeren en producenten de handen ineenslaan en dit soort producten in het koelschap krijgen dan juich ik dat alleen maar toe.

Natuurlijk kun je de fruitspreads op je boterham smeren, maar er kan nog veel meer mee.

Smeer ‘m bijvoorbeeld op een rijstwafel met cottage cheese.

yespers-puur-fruit-op-je-boterham-5

Of op een dun crackertje bij de thee.

yespers-puur-fruit-op-je-boterham-7

En wat dacht je van in je kommetje havermout in de ochtend? Lekker met extra fruit en wat noten.

yespers-puur-fruit-op-je-boterham-6

Ik ben overtuigd, een smoothie op je boterham is helemaal geen slechte gedachte. Bij ons blijven de potjes in de koelkast en binnenkort ga ik jullie inspireren met een aantal gerechten voor in de lunchbox van de kids. En ik ga er ook een schooltraktatie mee maken!

Wil je de fruitspreads van Yespers zelf ook uitproberen? Ze zijn te koop bij Jumbo in het vegakoelvak, de grootste DekaMarkten naast de smoothies, MCD, Boon’s Markt, Boerenschuur, Agrimarkt en Kippersluis bij het gesneden fruit.

yespers-puur-fruit-op-je-boterham-1

Dit is een samenwerking met Yespers. Lees hier mijn disclaimer.

Volg Francesca Kookt ook op Facebook, Twitter, Google+  en Bloglovin’.
Mijn leven achter de schermen zie je op
Instagram (francescakookt) en video’s bekijk je op YouTube!

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Review Yespers: puur fruit voor op je boterham”

  1. Heb het moeten bestellen bij de plaatselijke Jumbo.
    Jammer dat het niet in meerdere winkels te koop is. De andere namen van de winkels die genoemd werden zijn hier niet. En wat is de prijs?
    Komt dit ook bij Albert Heijn? Dat is echt mijn winkel.
    Ben heel benieuwd naar dit product.