Savooiekoolstamppot met koolrolletjes

Eigenlijk krijgen jullie vandaag twee recepten van me. Want ik vertel hoe je een heerlijke savooiekoolstamppot maakt met roergebakken kool, uitgebakken rookworst en mosterd. En ik leg uit hoe je heerlijke koolrolletjes maakt met gehaktvulling en een tomatensaus. Los al heerlijk, maar gecombineerd nog beter! Geniet van deze lekkere savooiekoolrecepten.

Pompoencake met pumpkin spice frosting

Vandaag ga ik een zoet recept met mijn geliefde flespompoen met jullie delen. Ik bakte namelijk een zalige pompoencake waarvoor ik de pompoen eerst heb geroosterd in de oven, waardoor je een hele smeuïge cake krijgt. En als finishing touch maakte ik ook nog een frosting met pumpkin spice specerijen.

Verleidelijke apple pie (appeltaart met korstdeeg)

Vandaag ben ik 43 geworden en bij een verjaardag hoort natuurlijk een feesttaart! En ik weet niet weet of dat leeftijdsgebonden is, maar met de jaren hou ik steeds minder van extreem zoete, knalgekleurde taarten met marsepein en slagroom. Wel hou ik steeds meer van ingetogen taartjes met lemon meringue,

Tex Mex lasagne met gehakt en enchiladasaus

Daar ben ik weer! Na mijn blogpauze in januari leek het me wel gepast om met een klappertje weer op het toneel te verschijnen en daar is ‘ie hoor. Met trots presenteer ik jullie mijn Tex Mex lasagne met een kruidig gehakt-bonenmengsel, zelfgemaakte enchiladasaus, tortilla wraps en heel veel kaas.

Bouillabaisse met rouille, citroenboter en toast

Wat ik helemaal niet wist, maar onlangs ontdekte, is dat de oorspronkelijke bouillabaisse uit de Provence helemaal geen vissoep is. Wel was het een gerecht van hele gekookte vissen. De bouillon die daar vanaf kwam was een bijproduct dat veelal als voorgerecht werd gegeten. Tegenwoordig staat bouillabaisse op de kaart

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)