Spinaziesalade met paddenstoelen, paksoi en tofu

Dit is weer zo’n salade die het prima doet in de winter. Boordevol groenten en met een rijke smaak door de gember, soja en oestersaus. Extra voedzaam door de tofu en daardoor goed geschikt als avondmaaltijd. Wat ons betreft een blijvertje, zelfs de kleuter at het met plezier. Ik heb

Biefstuksalade met babyspinazie en citrusdressing

Oh, wat was dit lekker! Malse biefstuk die je rosé bakt, gecombineerd met babyspinazie, gebakken kastanjechampignons, sojabonen, radijs en een vinaigrette met een vleugje citrus en sesamolie. Wij hebben enorm zitten genieten van deze biefstuksalade terwijl we in het zonnetje zaten, zelfs de kleuter at er goed van mee! Ik

Italiaanse tomatensaus van San Marzano tomaten

Pasta con sugo al pomodoro. Oftewel, pasta met tomatensaus. Het klinkt zo simpel als je het zo leest, maar niets is minder waar. De ultieme Italiaanse tomatensaus is een combinatie van zongerijpte lichtzoete tomaten, een vleugje knoflook, ui en de allerbeste extra vergine olijfolie. Klinkt eigenlijk weer heel simpel. Maar

Aardbeien caprese met vanille dressing

Een salade caprese is een van mijn favoriete salades. Maar weet je dat je ook een fantastische caprese kunt maken door mozzarella te combineren met aardbeien? De zoete smaak van aardbeien combineert heel goed met de romige smaak van de mozzarella. En voor deze aardbeien caprese heb ik een dressing

Lemon curd zelf maken

Lemon curd is een van mijn guilty pleasures. Het is een zoete dikke pasta van citroensap en -schil, qua consistentie vergelijkbaar met chocoladepasta. En je kunt het op alles smeren. Op een warme scone, op een pannenkoek, op geroosterd brood en op een brioche. Of je gebruikt het in een

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)