Omelet met sjalot, paprika, broccoli en oestersaus

In mijn krat van afgelopen week zaten heerlijke dingen. Onder andere broccoli scheuten die een wat zwaardere smaak hebben dan gewone broccoli. Maar ook lekkere scharreleieren, banaansjalotten en rode paprika. En daar heb ik me toch een lekker omeletje van gemaakt. Wat je nodig hebt voor 4 personen: 1 banaansjalot

Amandel pistache ijs

Dit ijsrecept is hemels, verrukkelijk, zalig, ongelofelijk lekker en meer. Meer heb ik er niet over te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt: 600ml volle melk 250ml slagroom 200gr fijne suiker 3 eierdooiers van scharreleieren 1tl amandelaroma 50gr blanke amandelen (ongezouten) 50gr gepelde pistachenoten (ongezouten) Wat je gaat doen: Hak

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Courgette omelet met tomaat en spinazie

Dit recept voor courgette omelet met tomaat en spinazie is perfect voor een lichte, vegetarische avondmaaltijd. Ook heerlijk als lunch. Wat je nodig hebt voor 2 personen 2 teentjes knoflook 10 cherrytomaten 1/2 courgette 1 lente-ui 6 eieren 2el melk zwarte peper zeezout olijfolie 1 hand (wilde) spinazie geraspte belegen

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)