5x snelle en gezonde lente salade

Heerlijk die lente! Ik krijg gelijk weer zin in allemaal salades boordevol groenten en smeuïge dressings. Daarmee kun je eindeloos varieren en het is ook perfect om je restjes mee op te maken. Zo had ik gisteren voor de lunch een salade met raapstelen, wortel, komkommer, avocado, scheutje olijfolie en

Komkommersalade met koriander en limoen

Deze friszure komkommersalade past perfect bij een BBQ in de tuin, bij een Oosters wokgerecht of als lunch met wat gebakken garnalen erbij. Maar ook met taco’s of ander Mexicaans eten gaat het goed samen. Je kunt er dus alle kanten mee op. Maak de salade een paar uur van

Dek je tafel met Lindustry en win linnen servetten

Een mooi gedekte tafel. Hoe vaak doe jij dat thuis? Ik weet nog van vroeger dat mijn moeder een heuse linnenkast had die vol zat met linnen en damasten tafelkleden. Perfect gestreken en als er een gelegenheid was dan kwam het linnengoed weer uit de kast. In combinatie met het

Francesca’s Food Inspiratie #3 – Getest!

Er zijn de laatste tijd weer wat nieuwe producten op de markt verschenen die ik voor jullie heb getest. Ook maakte ik kennis met een aantal bestaande. Lees er alles over in deze derde editie van Francesca’s Food Inspiratie! Berry and Orange Granola van Marks & Spencer – Een feestje

Bootcamp challenge week #2 – Crosstraining en meer!

Week 2 van mijn bootcamp challenge met Healthclub OpenAir is alweer achter de rug! Het was een week met weinig bootcamp en veel andere trainingen, dus ik was goed sportief bezig. Maar nu willen jullie natuurlijk weten waarom er weinig bootcamp was. Nou, op donderdag zou ik gaan trainen, maar

Genieten zonder regels bij Ron Gastrobar

Het heeft wat durf nodig om je 2 sterren in te ruilen en opnieuw te beginnen. Ron Blaauw deed het en opende in 2013 Ron Gastrobar aan de Sophialaan in Amsterdam. Hij hoefde niet lang zonder te koken, want Michelin waardeerde hem wederom met 1 ster. Het kon ook eigenlijk

Groene thee shake met meloen, munt en gember

Het wordt weer een prachtig mooie dag vandaag! Wat kan ik daar toch van genieten. De zon, warmte en vrolijkheid. Van mij zou het altijd lente en zomer mogen zijn. Al was het alleen maar omdat ik dan non stop mooi licht heb om te fotograferen. Maar dat is een

Review van de KitchenAid Chopper

Ik ‘chop’ me thuis een ongeluk. Uien, knoflook, noten, pesto’s, you name it en het gaat in het hakmolentje. Ja, ik geef toe, ik gebruik mijn hakmolentje heel vaak. Want dat is makkelijk en zorgt ervoor dat ik doordeweeks sneller klaar ben met koken. Tot een paar weken geleden deed

Rode kool koekjes met yoghurtsaus

Er zat een hele mooie rode kool in De Krat en daar wilde ik eens meer mee doen dan roerbakken. De pissaladière met rode kool zagen jullie al eerder voorbij komen op de blog. En vandaag heb ik nog een bijzonder recept voor jullie, namelijk rode kool koekjes met yoghurtsaus.

Francesca’s bootcamp challenge week #1

Vorige week konden jullie lezen over de start van mijn bootcamp challenge. Ik, de a-sportieveling, die de strijd aangaat met alle smoesjes om maar niet te hoeven sporten. Samen met Healthclub OpenAir ga ik 8 weken lang lekker in de buitenlucht trainen met als doel om sporten weer structureel te

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)