Francesca’s Familie Weekmenu #103

Iedereen heeft ze weleens. Van die dagen dat je de hele dag met je hoofd in de wolken loopt. Dat kan natuurlijk verschillende oorzaken hebben, maar de gevolgen zijn in ieder geval dat je lekker warrig bent. Ik heb zo’n dag vandaag, dus bij voorbaat excuus als ik rare dingen

Choco & caramel chip cookies

Samenwerking – Mentos, wie kent ze niet. Ik was er dol op vroeger en dan vooral op de fruitvariant. Nou waren we niet echte snoepeters thuis, maar konden wel enorm genieten van een lekker snoepje op z’n tijd. In deze periode was het trouwens feest, want dan mochten we Sintmaarten

Ondertussen op de redactie van Francesca Kookt #2

Hier op de redactie van Francesca Kookt (lees: aan de eettafel bij Francesca thuis) praten we wat af over hetgeen we hebben gegeten, nog gaan koken of willen ontdekken. En wanneer we niet samen op ‘de redactie’ zijn? Dan bespreken we het gewoon via WhatsApp. Deze gesprekken zijn vaak grappig,

Francesca’s Familie Weekmenu #102

De ramen van mijn auto waren vanochtend bevroren, ik voel de kou in mijn gezicht als ik over de drempel naar buiten stap en al mijn warme jassen zijn te klein vanwege de ontplofte babybuik. Yes, de winter komt eraan! Begrijp me niet verkeerd, ik hou echt van de zon.

De leukste to do’s op vakantie in Slovenië

Het voelt alsof mijn avontuur naar Slovenië al heel lang geleden heeft plaatsgevonden terwijl het eigenlijk pas twee maanden geleden is. De herinneringen staan echter nog heel vers in mijn geheugen. In vier dagen hebben we ontzettend veel van dit prachtige land mogen zien en zo hebben we een deel

Francesca’s Familie Weekmenu #101

Vorige week was weekmenu nummer 100 aan de beurt en voordat we nu weer een mijlpaal bereiken moeten er nog aardig wat weekmenu’s gemaakt worden. En dat doen we met liefde, want buiten dat we jullie graag inspiratie geven, inspireert het onszelf ook. Ook als foodblogger heb je inspiratieloze momenten

Restauranttips #3: Zarzo, Bakkerswinkel & Table 24

Het is alweer even geleden dat jullie van ons restauranttips hebben gehad, dat betekent overigens niet dat we niet uit eten gaan en leuke plekken ontdekken, dat gebeurt zeker! Nu de wintertijd is ingegaan en het weer zo vroeg donker wordt, vind ik het zelfs des te leuker om uit

Zelfgemaakte snickers

Al eerder vertelde ik jullie over mijn enthousiasme voor het boek Mijn Arabische Keuken van Mounir Toub. Op een avond had ik zin in wat lekkers, maar het moest niet te ingewikkeld zijn. Ik bladerde nog eens door het boek en kwam het recept voor zelfgemaakte snickers tegen, naar recept van

Francesca’s Familie Weekmenu #100

Nummer honderd van het weekmenu alweer, wauw! Ik weet nog goed dat ik #1 publiceerde op 15 augustus 2014. Een uitgebreid menu met allerlei opties waarbij ik weer veel te veel informatie wilde geven. Typisch iets voor mij, de stop-knop is soms lastig te vinden. Na wat vallen en opstaan

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)