Caponata met een Indonesisch tintje

Zelfs in een vliegtuig kan ik nog geïnspireerd raken tot een recept. Niet door het vliegtuigeten, alhoewel KLM me op deze vlucht van Indonesië naar Amsterdam wel wist te verrassen, maar door de ‘inflight’ kookprogramma’s. Spice of Life om precies te zijn en daar was de voormalig hoofdredacteur van Saveur

Salade van parelcouscous met aubergine en paprika

De naam parelcouscous doet wellicht vermoeden dat het hetzelfde is als couscous, maar dat is zeker niet het geval. Couscous heeft namelijk een veel fijnere structuur en deze laat je wellen of stoom je op de traditionele manier. Parelcouscous heeft een grovere structuur, kleine pareltjes, heeft qua bite meer weg

Thaise kipsalade

Wie denkt dat ik geen salades eet in de winter, heeft het mis. Vaak voeg ik er in de koude maanden wel ingrediënten aan toe die de smaak rijker en warmer maakt. Zoals chili, bonen of pompoen. Of lauwwarme pindasaus, in het geval van deze Thaise kipsalade. Met als resultaat

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)