Lasagne met andijvie en gehakt

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Een aantal maanden geleden had ik het plezierige genoegen om te lunchen bij de delicatessenwinkel Peck in Milaan. Zelf noemen ze het de ‘Italian Temple of Gastronomical Delights’ en daar is geen woord van gelogen. Samen met een aantal culinair journalisten en collega-foodbloggers genoten we van een perfecte lunch samen

Pasta met knolselderij van Antonio

“Niets is zo bevredigend als het eten van pasta.” Een uitspreek van Antonio Carluccio, een van de grootmeesters uit de Italiaanse keuken. Ik las een artikel over hem en zijn nieuwe boek ‘Antonio Carluccio’s Pasta‘ in La Cucina Italiana en raakte instant verliefd op het recept voor pasta met knolselderij.

Sinterklaasavond soep voor het hele gezin

Ik vind sinterklaasavond echt zo’n avond voor soep. Lekker met gebakken broodjes erbij en voorafgegaan door bergen pepernoten en gevulde speculaas. Nou kun je natuurlijk iedere soort soep maken die je lekker vindt, maar ik vond het wel een uitdaging om een echte sinterklaasavond soep te maken. Zo’n soep vol

Gnocchi uit de oven met paddenstoelen

Dit recept heb ik vorige week uit de Allerhande gehaald. Ik was even een dag inspiratieloos (ja, zelfs ik heb daar wel eens last van) en was gecharmeerd van de foto en de ingredienten. En de melding dat dit een kids favoriet is, sprak me ook aan. Want die avond

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)