Sweet tahini truffels

Soms komen er van die nieuwe producten uit waarvan je denkt ‘hey, dat is interessant’. Zoals bijvoorbeeld de nieuwe sweet tahini van Lima. Deze crunchy tahini is er in 2 zoete varianten, met dadels en rozijnen. Ik probeerde de laatste voor jullie uit, als spread op brood en ik maakte

Mama, mag ik chocolademelk?

Iedere dag weer dezelfde vragen. “Mama, mag ik snoepje?”, ‘Mama, mag ik koekje?”, “Mama, mag ik chocolade?”, “Mama, mag ik chocolademelk?”. Het zal wel de leeftijd zijn en het helpt niet mee als er recentelijk een verjaardag is geweest waarbij alle snoep, koek en chocolade in ruime hoeveelheden voorradig waren.

Spelt pannenkoeken met fruitcocktail

Onder het mom ‘we bakken weleens een pannenkoekje op zondagochtend’ heb ik vandaag weer een heerlijk en simpel pannenkoekrecept voor jullie, namelijk spelt pannenkoeken. Deze keer heb ik speltbloem gebruikt in plaats van tarwebloem. Die kun je heel goed met elkaar vervangen in dezelfde verhoudingen. Spelt is geen tarwesoort, maar

Kip fajitas

Co-blogger Wendy maakt voor jullie vandaag heerlijke kip fajitas. Daarvoor kun je een kant-en-klare kruidenmix kopen, maar zelf maken is ook een optie. Wendy geeft je in deze blog een alternatief voor een zelfgemaakte kruidenmix waarmee je, als je een keukenkastje met kruidenpotjes hebt, een heel eind kunt komen! Hoe

Italiaanse tomatensaus van San Marzano tomaten

Pasta con sugo al pomodoro. Oftewel, pasta met tomatensaus. Het klinkt zo simpel als je het zo leest, maar niets is minder waar. De ultieme Italiaanse tomatensaus is een combinatie van zongerijpte lichtzoete tomaten, een vleugje knoflook, ui en de allerbeste extra vergine olijfolie. Klinkt eigenlijk weer heel simpel. Maar

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)