Mini pavlova’s met abrikoos en pijnboompitten

Dit is een heerlijk zomers dessert voor als je echt even wilt uitpakken. De combinatie van de chewy mini pavlova’s, slagroom met heerlijke fruitspread, gekaramelliseerde abrikoos en de geroosterde pijnboompitten is hemels! Ik kan er niks anders van maken. Zoveel verschillende smaken die perfect bij elkaar passen, dit is gewoon

Basilicum panna cotta met lemon curd

Oeh, ik kon niet wachten om dit recept met jullie te delen! Want soms heb je recepten die ‘gewoon’ lekker zijn en soms heb je een recept waar je ogen van gaan glinsteren nadat je de eerste hap hebt genomen. En waar je dan vervolgens twee porties van achter elkaar

Karamel zeezout roomijs mét extra karamelsaus

Tijdens de thuisquarantaine besloot ik om samen met Wendy (van DeedyLicious, die veel van mijn prachtige foodfoto’s maakt) diverse kookboeken te gaan reviewen. Dat konden we mooi allebei thuis doen en dan overlegden we wat we ervan vonden. Met wisselend succes, zeg ik er maar gelijk eerlijk bij ;-). Want

Mini apfelstrudels met zelfgemaakte vanillesaus

Tijdens onze laatste zomervakantie at ik een perfecte apfelstrudel in Duitsland en ik kan mijn gelukzalige gevoel na de eerste hap nog helemaal voor de geest halen! Deze plek in Nedersaksen was wel enigszins uit de richting hiervoor, want de apfelstrudel komt oorspronkelijk uit Oostenrijk. Waar deze echt niet gemaakt

Aardbeiencake met citroen en zure room

Onze peuter Zayne is helemaal verzot op aardbeien. Zet een tafel vol met taart, chocolade, friet, snoep én aardbeien en hij zal altijd als eerste de aardbeien willen eten. De appel valt niet ver van de boom, want zijn moeder is er al net zo gek op. Zodra het lente

Dutch baby met gekarameliseerde peer

Dit is weer zo’n heerlijk recept dat heel makkelijk is, maar een verbluffend resultaat geeft! Je eet je vingers erbij op! Maar voordat we aan de slag gaan, wat is nou eigenlijk een Dutch baby? Ik moet bekennen dat ik er tot voor kort ook nog nooit van had gehoord

Broodpudding van kerststol met appel en cranberry

Bijna onmogelijk natuurlijk om kerststol over te houden na de kerstdagen. Maar het gebeurt, ook bij ons. Aangezien droge kerststol niet te eten is, heb ik er een lekker kliekjesrecept van gemaakt waar je ook je overgebleven cranberrycompote in kunt verwerken. Een heerlijke combinatie om ‘derde kerstdag’ mee te beginnen.

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)