De allerlekkerste oliebollen

Nou heb ik aardig wat oliebollen in mijn leven gegeten. Vorig jaar heb ik zelfs nog een verdienstelijke poging gewaagd tot het bakken van chocolade oliebollen met een vleugje sinaasappel. Daarna ontdekte ik de allerlekkerste oliebollen van Nederland. Naar recept van Eetschrijver (a.k.a. Gerrit Jan Groothedde) en lieve mensen, die

Zalmtompouce met romige forelmousse

Sterrenchef Mario Ridder bedacht dit recept speciaal voor de kerstdagen. Een zalmtompouce met romige forelmousse en kwarteleitje dat niet zou misstaan in een restaurant, maar wat je gewoon kunt maken met producten uit de supermarkt. Terwijl ik bezig was viel me op dat het gerecht helemaal niet ingewikkeld is. Geen

Thaise kipsalade

Wie denkt dat ik geen salades eet in de winter, heeft het mis. Vaak voeg ik er in de koude maanden wel ingrediënten aan toe die de smaak rijker en warmer maakt. Zoals chili, bonen of pompoen. Of lauwwarme pindasaus, in het geval van deze Thaise kipsalade. Met als resultaat

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)