Amandel pistache ijs

Dit ijsrecept is hemels, verrukkelijk, zalig, ongelofelijk lekker en meer. Meer heb ik er niet over te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt: 600ml volle melk 250ml slagroom 200gr fijne suiker 3 eierdooiers van scharreleieren 1tl amandelaroma 50gr blanke amandelen (ongezouten) 50gr gepelde pistachenoten (ongezouten) Wat je gaat doen: Hak

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Supersimpel en hemelse smaak. Meer valt er niet over deze spaghetti met tomaat en mozzarella te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt voor 2 personen: 1/2 pak spaghetti 200gr goede kwaliteit kleine roma tomaatjes flinke handvol basilicum blaadjes flinke handvol platte peterselie blaadjes 2 sjalotjes 1 bol buffel mozzarella olijfolie

Quinoa met garnalen, tomaatjes en veel kruiden

Quinoa is een pseudo-graan dat verbouwd wordt in Zuid Amerika. Doordat het zijn eigen natuurlijke beschermingsstof heeft tegen insecten, zijn er geen bestrijdingsmiddelen nodig waardoor de quinoa die je in de winkel koopt bijna altijd volledig biologisch is. Het zit vol met aminozuren/eiwitten en mineralen zoals magnesium en ijzer. Gelukkig

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)