Crumble met appel en aardbeien

De crumble is een van oorsprong Brits/Iers dessert. En wat mij betreft het ultieme dessert voor de herfst en winter. Het is ontzettend snel klaar en smaakt hemels. Voor deze versie heb ik gekozen voor appel en aardbei. Maar er zijn een hoop andere fruitsoorten ook voor geschikt, zoals abrikozen,

Amandel pistache ijs

Dit ijsrecept is hemels, verrukkelijk, zalig, ongelofelijk lekker en meer. Meer heb ik er niet over te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt: 600ml volle melk 250ml slagroom 200gr fijne suiker 3 eierdooiers van scharreleieren 1tl amandelaroma 50gr blanke amandelen (ongezouten) 50gr gepelde pistachenoten (ongezouten) Wat je gaat doen: Hak

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Spaghetti met tomaat en mozzarella

Supersimpel en hemelse smaak. Meer valt er niet over deze spaghetti met tomaat en mozzarella te zeggen 🙂 Wat je nodig hebt voor 2 personen: 1/2 pak spaghetti 200gr goede kwaliteit kleine roma tomaatjes flinke handvol basilicum blaadjes flinke handvol platte peterselie blaadjes 2 sjalotjes 1 bol buffel mozzarella olijfolie

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Zomer