Limoenmayonaise

Een heerlijke frisse limoenmayonaise voor bij visgerechten. Wat je nodig hebt voor 4 personen: – 2 eidooiers – 1 eetlepel dijon mosterd – 1 theelepel limoensap – 200ml zonnebloemolie – geraspte limoenschil – peper – zeezout Wat je gaat doen: Meng de eidooiers met de mosterd en de limoensap. Meng

Lasagne van knolselderij

Lasagne is een van mijn favoriete gerechten en ik was benieuwd of ik die ook kon maken zonder lasagnebladen. Dat bleek geen enkel probleem te zijn, want met ‘bladen’ van knolselderij krijg je een zalige lasagne waar je je vingers bij aflikt. In deze lasagne van knolselderij heb ik de

salade met gegrilde paprika en hummus 1 1

Salade met gegrilde paprika en hummus

Hummus is een mengsel van kikkererwten, tahin, knoflook en specerijen. Het wordt veel gegeten in landen in het Midden-Oosten en rond de Middellandse Zee. Meestal eten wij het bij brood of als een dip. Maar afgelopen week bedacht ik me dat je er ook prima een saladedressing van kunt maken

salade met rauwe andijvie en gegrilde nectarines 1 1

Salade met andijvie en gegrilde nectarines

Bijna iedereen heeft wel eens andijviestamppot gegeten. Maar rauw is andijvie ook heel lekker, zoals in deze salade met andijvie en gegrilde nectarines die in een handomdraai klaar is. Wist je trouwens dat andijvie familie is van de witlof? Dat proef je ook aan de ietwat bittere smaak. Daarom is

salade met grote garnalen en dille 1

Grote garnalensalade met dille

Ik heb altijd een grote zak tijgergarnalen van de visboer in onze diepvries liggen. Die zijn al gepeld en schoongemaakt en als we dan last minute zin hebben in garnalen, hoef ik ze alleen maar te ontdooien en kan ik aan de slag. Maar de allerlekkerste blijven natuurlijk toch die

kreeft met knoflook gember en lente ui 1 1

Kreeft met knoflook, gember en lente-ui

Vers bereide kreeft…wat een feest! Die past bij mij echt in de categorie ‘maak me daar ‘s nachts maar voor wakker’ en de Mr. is er ook niet vies van. Mijn schoonzusje leerde mij haar recept voor kreeft met knoflook, gember en lente-ui en deze deel ik dan weer met

Toetsoepje van aardbei en mango

In mijn zoektocht naar verantwoorde toetjes voor doordeweeks maakte ik een keer dit zalige toetsoepje van aardbei en mango voor mijn mannen. Het werd een blijvertje en kwam daardoor ook als recept in mijn boek Mag ik nog een hapje. Je maakt ‘m heel makkelijk met vers, zoet fruit, yoghurt

Oosterse vispakketjes uit de oven

Vis uit de oven is altijd een feest, omdat de vis zo heerlijk mals blijft. In combinatie met Oosterse ingredienten krijg je een heerlijk geurend en smakend gerecht waar het hele gezin van kan genieten. Laat voor de kleinste eters de rode peper uit de vispakketjes, dan kunnen zij het

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)

Boek mobiel

Boek Francesca