De winnaar van het Donna Hay kookboek is…

Afgelopen maand heb ik jullie gevraagd om 1 van mijn uitdagingen voor 2013 te bedenken. Ik heb veel inspirerende uitdagingen gekregen en daar heb ik 1 winnaar uit gekozen. Niet alleen wint deze persoon het Donna Hay kookboek ‘Het nieuwe koken’ uit mijn eigen collectie, maar ik ga deze uitdaging ook uitvoeren. 


En wat is die winnende uitdaging dan geworden…van harte gefeliciteerd Linda Peek! Lees hier haar inzending:

Hi Francesca, Vaak denken mensen dat gezond eten “duur” is. Ze bedenken dan niet dat pizza kopen voor het hele gezin duurder is dan een verse maaltijd maken. Of een frietmaaltijd halen met snacks bij de cafetaria. Kan jij niet met een weekmenu komen van 5 x 5? Dus 5 dagen koken voor 5 euro en nog gezond ook? 

Linda triggerde mij met haar inzending om de volgende reden: ze stipt een onderwerp aan waar heel veel mensen mee worstelen. Een pizza halen bijvoorbeeld lijkt goedkoop en makkelijk, maar onder aan de streep is het inderdaad vaak duurder en zeker minder lekker en gezond. Maar door drukte en te weinig kennis blijven mensen toch in hun vaste patroon koken, eten en vaak ook afhalen 😉 

Ik ga daarom Linda’s uitdaging in maart 2013 aan en ik maak ‘m zelfs nog wat scherper:

Francesca Kookt! gaat 5 dagen voor 5 euro per dag koken, waarbij ik de strijd aan ga met de kant- en klaargerechten en laat zien dat je deze voor weinig geld vers kunt maken en nog lekker ook.

Dank je wel voor de mooie uitdaging Linda! Als je mij een mail stuurt met je adresgegevens dan stuur ik het boek van Donna zo snel mogelijk naar je toe. En ook heel veel dank aan alle andere inzenders. Jullie hebben me allemaal geïnspireerd en er zijn een aantal onderwerpen die jullie hebben aangedragen waar ik waarschijnlijk dit jaar ook nog wel wat mee ga doen 🙂

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties
Tags: ,

Reacties over “De winnaar van het Donna Hay kookboek is…”

  1. Wauw wat gaaf Francesca! Ben ik heel blij mee. Ik ga je zo mailen en laat je zeker weten wat ik van het boek vind. Groeten, Linda

Reacties zijn gesloten.