De winnaars van de ‘Francesca Kookt bestaat 2 jaar’ cadeaus!

Francesca Kookt! bestaat 2 jaar! En dat hebben we flink gevierd met een aantal prachtige cadeaus. Jullie hebben massaal gereageerd, wat waren jullie enthousiast 🙂 Het was best een kluif om de winnaars te selecteren, maar het is gelukt. Hier zijn ze dan, de 5 winnaars!

Francesca geeft weg_winnaars 2 jaar cadeaus_2

BBQ pakket van fonq.nl

Van harte gefeliciteerd: Maaike!

Cuisinart Juicer

Van harte gefeliciteerd: Phyllis!

Foodelicious verwenpakket

Van harte gefeliciteerd: Danielle!

KitchenAid staafmixer met accessoires en opbergkoffer

Van harte gefeliciteerd: Cedar!

1 dag meelopen + 10-gangen diner inclusief wijnen voor 2 personen bij Restaurant NIVEN in Rijswijk

Van harte gefeliciteerd: Renee Souer!

Alle winnaars krijgen ook nog een persoonlijk mailtje van me.

Iedereen ontzettend bedankt voor het meedoen, het was heerlijk om met jullie mijn blogverjaardag te vieren!

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Categoriën: Winacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “De winnaars van de ‘Francesca Kookt bestaat 2 jaar’ cadeaus!”

  1. OMG!!! WOW!! Ik lees net dat ik een van de winnaars ben! Ongelofelijk, ik doe regelmatig mee met give-aways op diverse blogs en heb nog nooit wat gewonnen en nu zo’n mooie prijs! Ik ben er heel blij mee en ga in afwachting van dit mooie apparaat bedenken en her en der lezen wat ik er zoal mee ga maken straks als hij staat te pronken op mijn aanrecht! Francesca, hartelijk dank voor het organiseren van deze give-away en ik blijf genieten van je blog, het zorgt voor heel veel inspiratie!