Win je eigen mini kruidentuin!

Koken met verse kruiden is heerlijk. De aromatische geuren en pure smaken geven een gerecht vaak net dat beetje extra. Er gaat in onze keuken bijna geen dag voorbij dat er geen verse kruiden worden gebruikt. Zelfs in de smoothies verdwijnen restjes munt of basilicum. Met kruiden kun je echt alle kanten op.

Maar die verse kruiden kunnen soms ook best lastig zijn. Want als je maar 1 takje van dit of 1 blaadje van dat nodig hebt, is het steeds best een uitgave om alles in huis te halen. Daarom is het fijn om thuis je eigen kruidentuintje te hebben. In ieder geval met jouw favoriete basiskruiden. Zodat je tijdens het koken makkelijk een takje basilicum of paar sprietjes bieslook kunt afknippen. 

Win een kruidenpot t.w.v. 34,95!

Maar niet iedereen heeft een tuin (zoals ik!) en daarvoor heeft Royal VKB een prachtige kruidenpot ontwikkeld! 

 
Deze mini kruidentuin biedt plaats aan 3 grote of meerdere kleine plantjes zodat je altijd je favoriete kruiden in huis hebt. En met het bijgeleverde schaartje knip je gemakkelijk een takje af tijdens het koken. Ideaal 🙂 

En omdat ik zo enthousiast ben over deze kruidenpot mag ik van het online warenhuis fonq.nl er eentje cadeau doen aan jullie! 

Hoe maak je kans?
Heel simpel. Retweet of like dit bericht op Facebook en laat me hieronder weten dat je meedoet aan de actie en welke favoriete kruiden je straks in je kruidentuin wilt hebben. Uit alle inzendingen wordt een winnaar getrokken. De actie loopt t/m donderdag 7 maart en op vrijdag 8 maart maak ik de winnaar bekend!

Heel veel succes!

Categoriën: Winacties
Tags: ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win je eigen mini kruidentuin!”

 1. I heart herbs 🙂 Vooral selderij in mijn Suri-gerechten, basilicum voor de cucina Italiano en rozemarijn en tijm voor een visje uit de oven. Op mijn mini-balkon zou deze mooie pot zeker niet mis staan, ik doe dus graag mee aan de winactie!

 2. Super gezellig zo’n tuintje. Het kost me wel soms moeite om werklijk de plantjes kaal te knippen ;(
  Zelf denk ik toch al snel aan Italiaanse kruiden, en dan de kruiden waarbij je niet meteen de hele pot kaalknipt; als tijm, salie, mint.
  Groetjes Carola

 3. Ik moet echt beter gaan lezen. Maar bij deze ik doe meeeeeee! haha ehmm favo kruiden? Bascilicum, mint, koriander en krulpeterselie.

  De reden dat ik zo een kruiden potje verdien is omdat dit potje staat voor een nieuw begin in mijn nieuwe huisje met tuin! Kan ik eindelijk weer koken in mijn eigen keuken. It’s like a housewarming gift 🙂

 4. De winactie voor de Royal VKB kruidenpot is afgelopen. Door middel van een online random name picker is de winnaar gekozen.

  En de winnaar is…Maaike Hendriks! Van harte gefeliciteerd met je prijs Maaike 🙂 Stuur mij svp even een mailtje naar info@francescakookt.nl met je adresgegevens en telefoonnummer. Dan zal fonq.nl zo snel mogelijk je prijs naar je toesturen.