Francesca geeft een KitchenAid mixer cadeau!

De winnaar van de KitchenAid mixer is bekend en heeft persoonlijk bericht gehad. Iedereen bedankt voor het massaal meedoen! 

Gisteren vroeg mijn oudste kind waarom we foto’s aan het maken waren van mij met onze KitchenAid mixer in mijn handen. Ik vertelde dat ik precies zo’n mixer vandaag (op mijn 40ste verjaardag!) cadeau zou gaan geven aan jullie. En daar snapte hij niets van, want “Mama, op je verjaardag krijg je toch alleen maar cadeautjes en hoef je niets weg te geven?”. Nee schatje, je hoeft inderdaad niets, maar mama wordt blijer van cadeaus weggeven dan krijgen. En daarom…

Maak deze week kans op een KitchenAid Artisan Mixer!

Speciaal voor mijn verjaardag heb ik een van mijn favoriete keukenaccessoires geregeld om aan jullie cadeau te geven: de prachtige Original KitchenAid Artisan Mixer t.w.v. € 649,- in de kleur keizerrood!

Ik hoef jullie waarschijnlijk niet meer te vertellen hoe blij ik zelf ben met deze mixer, daar schreef ik ook al een uitgebreide review over, en daarom vind ik het extra leuk dat ik een van jullie er ook blij mee kan maken.

Zo doe je mee

Wil je kans op de KitchenAid Artisan Mixer? Zo doe je mee aan mijn verjaardagswinactie:

 • Laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je me vertelt waarom je de mixer graag zou willen winnen.
 • Geef bij het invullen van je reactie je naam en een geldig e-mailadres op.
 • Reageren kan van maandag 1 oktober t/m zondag 7 oktober 2018.
 • Op maandag 8 oktober 2018 maak ik de winnaar bekend en zal ik persoonlijk contact met hem of haar opnemen.

Heel veel succes! Ik ben benieuwd bij wie de KitchenAid mixer straks staat te shinen in de keuken. Oh, en houd mijn Facebook en Instagram vandaag extra goed in de gaten, want er komen nog 2 toffe winacties online 🙂

De KitchenAid Artisan Mixer is gratis ter beschikking gesteld door KitchenAid Nederland. Lees ook hier mijn disclaimer.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Francesca geeft een KitchenAid mixer cadeau!”

 1. Beste Francesca,

  Wat een leuke actie! En natuurlijk gefeliciteerd nog met je verjaardag.

  Als één van de (waarschijnlijk) weinige mannen die je blog & insta volgt, weet je me altijd weer te inspireren met leuke nieuwe producten en recepten. Ga zo door!

  On top of that: over iets meer dan 2 weken, op 23 oktober wordt ik 30, ook al zo’n mijlpaal. Zo’n KitchenAid Artisan Mixer is dan natuurlijk een geweldig cadeau. Ik doe graag mee 🙂

  Groeten,
  Wilbert

 2. Proficiat met je verjaardag. Geven is inderdaad vaak leuker dan krijgen. In dit geval vind ik het nu even leuker om deze mixer te krijgen 😆. Waarom? Heel clichématig antwoord….gewoon als goede ondersteuning bij mijn kokerellen….Zeker nu het winter wordt….veel bakken en koken. Dus…daarom 😃

 3. allereerst gefeliciteerd met je 40- ste verjaardag.
  deze kitchenaid zou een geweldige aanwinst voor mijn keuken zijn,
  zeker met de feestdagen in het zicht, zou deze kitchenaid een fijne aanvulling zijn om heerlijke gerechten te maken en familie en vrienden te verwennen met allerlei lekkernijen.
  doe dan ook graag mee om kans te maken op deze mooie prijs

 4. Gefeliciteerd!

  Vrienden en familie zijn vaak verbaasd als ik een gerecht maak dat blijkbaar dan ook nog eens smaakt. Ik al lang niet meer maar ben meer een onzekere kokkin. Ik kook wel voor mijn gezin en doe vinden het (meestal) lekker. Ik denk met dit apparaat simpelweg mijn kook “kunsten” te kunnen upgraden.

  Fijne avond nog 😀

 5. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag!
  Ik zou de mixer heel graag willen winnen! Sinds ik een zoontje heb gekregen is de tijd die ik heb om te bakken & koken helaas stukken minder. Deze mixer zou dus heel goed van pas komen!

 6. Jeej! Ik ben nog op tijd!

  Allereerst natuurlijk alsnog van harte gefeliciteerd! Wat een super toffe winactie! En toevallig eentje die mij op het lijf geschreven is. Ik wil al zoo lang een kitchenaid, maar zover is het helaas nog niet gekomen. Als je mijn 4-jarige dochtertje vraagt wat mama het allerliefste wil dan zegt ze Kitchenaid. Het is zelfs zo erg dat we een keer bij dr snackbar stonden en dat ik vroeg wat ze wilde eten. Na even denken antwoorden ze een kitchenaid mama! Ze bedoelde een milkshake 😂.
  Ik ben ontzettend dol op bakken en dit doe ik dan ook wanneer ik even tijd heb! Mn nichtjes en neefje worden ook zo nu en dan gestuurd als ze koekjes willen bakken, want dat kan met tante Marloes.
  Je begrijpt dat ik m goed kan gebruiken en dat hij meer dan welkom is! En toevallig is rood mijn lievelingskleur!
  Succes met dr winnaar uitzoeken en ik hoofdact ie binnenkort in mijn keuken staat te shinen!

 7. Lieve Francesca, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Wat een geweldig leuk idee dat je zelf omdat je jarig ben iemand anders ook blij gaat maken met een KitchenAid mixer. Het leuke vond ik nog de opmerking van je zoon waarom je iemand een kado geeft i.p.v. dat jij een kado moet krijgen voor je verjaardag. Ik gun het iedereen maar ergens hoop ik hem ook eens te kunnen bezitten. Ik roep al jaren in ons gezin als ik jarig ben of voor Moederdag/kerst dat ik een KitchenAid wil maar dan wel met een knipoog want ja hij is erg duur. Ik last ze ook wel eens de aanbieding van de Bijenkorf zien als hij daar weer eens met korting te koop hebben. Ik ben gek op bakken maar zelfs mijn handmixer doet het niet meer en laatst dus gewoon met de hand gaan kloppen nou ik kan je zeggen de cake was goed voor de prullenbak want was totaal niet gerezen en nog nat van binnen. Nog wat langer in de oven gedaan en het hielp niets. Wat zou ik graag de KitchenAid willen winnen. Succes aan iedereen die meedoet. Francesca succes met kiezen want dat zal ook niet makkelijk zijn.

 8. Ha!
  Allereerst gefeliciteerd met je verjaardag!🎉 En dat gevoel dat je iemand blij maakt met iets, dat is zo goed.. En ik begrijp ‘m helemaal. Daarom zou deze Kitchenaid super goed van pas komen.. want echte liefde gaat natuurlijk door de maag;) en daar ga ik graag mee aan de slag.. En ohja, hij zou geweldig staan op mijn toekomstige aanrecht.. nog even een dagje duimen, misschien heb ik dan samen met mijn lieve vriendje die morgen jarig is een cadeautje.. 😃

  Hahaha, ben gewoon benieuwd..

  Liefs,
  Corianne van Keukenbloem..

 9. Het lijkt mij onwijs tof om een KitchenAid te winnen, omdat ik Voedingsmiddelentechnologie studeer en op kamers woon waadoor ik veel aan het bakken en koken ben. Het lijkt me gaaf om met zo’n mooi apparaat nieuwe gerechten te maken! Daarnaast matcht de de rode kleur van de KitchenAid enorm goed met mijn kamer!

 10. Oeh, wat een gaaf cadeau! Ik droom al jaren van een Kitchenaid, maar vind hem te prijzig om zelf aan te schaffen. Vind het heerlijk om uitgebreid voor vrienden en familie te koken – ik sta er gerust een hele dag voor in de keuken – en daar zou deze rode parel goed bij van pas komen. Op mijn to cook lijstje van dit jaar staat nog steeds om zelf eens verse pasta te maken. Na jouw review met de Kitchenaid kan ik niet wachten om zelf aan de slag te gaan. Fingers crossed en (nog) van harte gefeliciteerd met je verjaardag!

 11. Als eerste nog van harte gefeliciteerd! 40 jaar, top leeftijd!
  Elke zondag ben ik weer te vinden op je blog, om op zoek te gaan naar recepten voor de gehele week.
  En eerlijk is eerlijk de recepten zijn in ons gezinnetje echt een topper en altijd erg lekker!
  De KitchenAid collectie is een favorietje hoor, en met de hand of een simpele mixer alles te mixen is ook prima. Maaaaar als je ook nog een kind hebt die alles graag mee wilt doen, is het wat lastiger.
  Dit zou een uitkomst zijn en in ons favorieten plek van het huis ”de keuken”, zou die super staan.
  Nog net over de valreep wie niet waagt, wie niet wint. 🙂
  ik ga weer verder met ons boodschappenlijstje!

 12. Op de valreep zie ik je blog, vanwege een kapotte telefoon moest ik het 2 weken zonder bloglovin, dus je notificaties doen.
  Maar belangrijker: gefeliciteerd!!

 13. Hoi Francesca, van harte gefeliciteerd met je 40e!! Wat leuk dat je zo’n mooi kado weggeeft op je verjaardag! Ik zou hem graag willen winnen voor mijn lieve schoonzus, die ontzettend goed kan bakken en ons altijd enorm verwend met de lekkerste taarten als er iemand jarig is (haar chocoladetaart is geweldig)! Ik weet zeker dat ze met nóg meer plezier gaat bakken met zo’n prachtige machine!

 14. Ohh mag ik nog net op de valreep mee doen.?
  Ik zou hem graag willen winnen voor in mijn keuken! Dan kan ik over 2 week de lekkerste taart maken voor mijn verjaardag. Mooi verjaardags cadeau gelijk.

 15. De winnaar van de KitchenAid mixer is bekend en heeft persoonlijk bericht gehad. Iedereen bedankt voor het massaal meedoen!

 16. Ik zou zo ontzettend graag een kitchenaid willen omdat je er zoveel mee kunt doen. Ik heb weinig ruimte en als je een kitchenaid artisan hebt en deze neemt een hoop werk uit je handen, scheelt dat ook met ruimte!

Reacties zijn gesloten.