Traktaties voor op kantoor

In augustus selecteerde ik 8 ingezonden onderwerpen van lezers die ik behandel in de ‘You’re in food charge rubriek’. Over vier van deze onderwerpen heb ik al een blog geschreven en nu na de vakantie ga ik door met de laatste vier! En vandaag staat het onderwerp van Nicole Chantal

Zomers tomaten smeersel met feta

Een zomerse avond en de lucht voelt aangenaam. De avond omarmt je zongebrande huid en het laatste dat je wilt is naar bed. De geur van uitgedoofde barbecues vliegt zo nu en dan in je neus en je zou willen dat deze avond nog dagen duurt. En dat je voor

3 soorten bruschetta’s met aubergine, rode ui en tomaat

Bruschetta’s zijn bijzonder makkelijk te maken en zijn, mits je de goede ingredienten gebruikt, heerlijke hapjes vol met pure Italiaanse smaken. Je kunt bruschetta’s met verschillende soorten toppings serveren. Voor dit gerecht heb ik gekozen voor 3 heerlijke smaken; gemarineerde gegrilde aubergine met munt en peterselie, gekarameliseerde rode ui met

Italiaanse amuse: rood, wit en groen in een glaasje

Op zondag 4 november hebben we een fantastisch Italiaans trattoria menu geserveerd voor 50 personen. Een hele mooie samenwerking tussen Restaurant Vrienden en Francesca Kookt! Alle gasten hebben genoten van het menu, maar daar wil ik jullie natuurlijk ook van laten meegenieten. Daarom ga ik vanaf vandaag iedere dag het

Paddenstoelentaart met salie en gruyère

Ik doe deze maand mee met het Foodblogevent. Een wedstrijd waarbij foodbloggers hun favoriete recept insturen binnen een bepaald thema. De winnaar van een maand organiseert vervolgens het event van de volgende maand en bedenkt weer een nieuw thema. En alles gebeurt online. Leuk initiatief en ik wil wel een

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)