Kerst winactie: KitchenAid waterkoker

Deze winactie is afgelopen. Iedereen bedankt voor het meedoen!

Zijn jullie allemaal aan het genieten deze Kerst? Wij wel hoor. Om precies te zijn genieten we samen met vrienden en familie van kerstontbijt tot diner. Bij Kerst horen wat ons betreft (naast heel veel lekker eten) ook cadeaus en vanwege die gedachte hebben we wel een hele toffe winactie voor jullie klaarstaan. Het is eigenlijk een heel groot kerstcadeau voor jullie!

En wat valt er dan te winnen? De prachtige Artisan waterkoker van KitchenAid! Naast dat hij alleen al prachtig staat op het aanrecht, maakt hij ook nog eens vrijwel geen geluid, wordt het water snel heet en het allerfijnste: je kunt de gewenste temperatuur met een handig schuifje aangeven. Op een display zie je de temperatuur vervolgens oplopen. We hebben deze waterkoker zelf ook thuis en weten dus als geen ander hoe fijn in gebruik deze wel niet is. In dit filmpje krijg je een goed beeld van de waterkoker:

Met de waterkoker kun je dus de perfecte graden per theesoort aanhouden. Wist je bijvoorbeeld dat je groene thee nooit boven de 75 graden moet serveren? Dan verbranden de theeblaadjes namelijk en krijg je een bittere smaak. Zonde! Als je, net als ik, een echte theefanaat bent wist je dit vast allang en komt deze waterkoker als geroepen. En als je nog niet zo’n kenner bent alvast een tip: bij thee uit speciaalzaken wordt vrijwel altijd de ideale temperatuur van het water op de verpakking aangegeven.

Maak kans op de KitchenAid waterkoker

Wat je moet doen om kans te maken is heel simpel, laat een reactie achter onder deze blog met een geldig e-mailadres en vertel ons waarom jij de waterkoker graag wilt winnen. Meedoen kan tot en met donderdag 29 december en vrijdag 30 december maken we de winnaar bekend!

Deze winactie is mogelijk gemaakt door KitchenAid. Lees hier onze disclaimer.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Kerst winactie: KitchenAid waterkoker”

  1. Ik zou de waterkoker graag willen hebben, zodat ik altijd aan jou kan denken Francesca! Met je heerlijke recepten erbij! Top!! heel veel dank, liefs Nisa

  2. Jammer, te laat.. kon wel een nieuwe gebruiken. Toen we net getrouwd waren, hebben vrienden van mijn man het nieuwe huis vol gezet met stro en in de gloednieuwe waterkoker een bouillon blokje gestopt. Na tig kookbeurten en azijnwasjes is het water inmiddels te drinken, maar echt schoon is hij nooit geworden.. (anderhalf maand terug)

  3. Jaaaaaaa, ik houd van goede apparatuur en daarom houd ik van KitchenAid spullen. En daarnaast, rood is gewoon echt de prachtigste kleur die ik ken en hij zal geweldig staan in mijn rode huis!!

  4. Oeh jaaaaa, graag! Sorry dat ik te laat reageer 😳 Maar ik stond te wachten totdat mijn water kookte 🤔 En dat duurt nogal lang, tijd voor een nieuwe dus! Dit pronkstuk krijgt een ereplaatsje op mijn aanrecht 😍

  5. Omdat ik niet gelukkig in de liefde ben, ik deze keer misschien eens kans maak op zo’n super prijs!! Plus een stuk handiger dan op de gok mijn theezakje groene thee in het gekookte water mikken in de hoop dat de temperatuur rond de 75 graden is!

  6. Wij drinken altijd groene thee en moet daarom mijn gekookte water uit de fluitketel even laten afkoelen voordat ik er de thee in doe. Best te doen, maar zo’n waterkoker is niet alleen praktisch, maar ik vind hem supermooi.

  7. zou het geweldig vinden om zo een blikvanger te mogen winnen , zeker voor al die lekkere thee soorten die ik drink

Reacties zijn gesloten.