Bloemkoolsteaks met pesto en salade

Ik vind bloemkool echt een fantastische groente. Het neemt gemakkelijk smaken op, leent zich voor alle soorten keukens (van Indiaas tot Italiaans) en is makkelijk te bereiden. Mits je ‘m niet gaat koken tot moes (bloemkoolpuree uitgezonderd), want dan moet ik altijd een beetje huilen. Wat je ook heel goed

Pastasalade met kip en yoghurt-kruidendressing

Van pastasalades kan ik niet genoeg krijgen, zeker in deze tijd van het jaar. Makkelijk om te maken én voor te bereiden, en je kunt er veel ingrediënten in kwijt die je nog over hebt in de koelkast. Deze keer maakte ik een pastasalade met kip en een verrassende kruidendressing

Frittata met doperwten en rucola

Voor het verwerken van kliekjes groenten of aardappels maak ik regelmatig een frittata. Door deze op te bakken en te combineren met ei heb je heel snel een voedzaam gerecht op tafel staan waar iedereen van kan eten. Kliekjes daarvan zijn trouwens de volgende ook heerlijk als lunch. Deze frittata

Bruschetta met ansjovis, rucola en balsamico tomaatjes

Ik ontdekte dit recept tijdens een lunch in de Toscane. Niet door te proeven, maar door het verhaal dat een vriend mij vertelde erover. Ik kon de smaken van de ansjovis, rucola en balsamico bijna proeven en noteerde de combinatie gelijk in mijn boekje. Afgelopen week was het moment daar

Broodje geitenkaas met paprika, shiitake en rucola

[vc_row][vc_column][vc_column_text] Ik ben dol op broodjes met kaas. Een gewone donkerbruine boterham met oude kaas, een witte boterham met boter en jonge kaas en een pistoletje met zachte geitenkaas, honing en walnoten gaat er ook met liefde in. Vandaag is het tijd om de plakken jong belegen geitenkaas in het

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)