Winactie: Een LeatherBeLove kookschort voor papa

Deze winactie is afgelopen en de gelukkige winnaar is Marco-John! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen.

Ik was zo blij als een kind toen ik mijn eigen, gepersonaliseerde kookschort kreeg van LeatherBeLove. Hun authentieke lederen schorten en sloven worden gemaakt uit het beste kwaliteit leer en volledig met de hand bewerkt. Dat zie je direct en de pasvorm is fantastisch. Ik gebruik het kookschort nu zeer frequent en het zit me als gegoten, ook als ik uren achter elkaar aan het koken ben. Er zit ook nog een zak voor waar ik mijn iPhone in kwijt kan. En dat is handig, want ik moet natuurlijk wel constant foto’s en receptnotities maken.

Omdat ik zo blij ben met het schort en het vandaag Vaderdag is mag ik er eentje cadeau geven aan een van de papa’s die fan van me zijn. Je maakt niet alleen kans op een kookschort, deze wordt ook nog voor je gepersonaliseerd. Om jullie alvast in de stemming te brengen: hier is de hele collectie te vinden!

Zo doe je mee

– Deze winactie loopt t/m zondag 25 juni 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op maandag 26 juni 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De prijs bestaat uit een LeatherBeLove kookschort die voor je wordt gepersonaliseerd.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca

De prijs van deze winactie is ter beschikking gesteld door LeatherBeLove. Lees hier onze disclaimer.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Winactie: Een LeatherBeLove kookschort voor papa”

  1. Ik doe graag mee voor mijn man, hij houd erg van achter de BBQ te staan, dit schort zou prachtig staan !! 🙂

    Groetjes Anneliese

  2. Beste Fransesca,

    Op de valreep wil ik nog meedoen aan de winactie voor dit prachtige schort. Allereerst wil ik je zeggen hoe blij ik ben jouw site in januari van dit jaar gevonden te hebben. We eten sinds die tijd elke dag weer nieuwe, heerlijke gerechten. Veel ervan staan inmiddels op de favorietenlijst van ons (samengestelde) gezin van 6. Ik zou het schort dolgraag winnen voor mijn partner Eddy. Eén van zijn grootste hobby’s is koken, wat hij ook geweldig kan. BBQen doet hij echt graag. Hij maakt alles zelf, de burgers, de marinade etc. Het liefst doet hij dat uren, heerlijk slowcooking noemt hij dat . 3 juli is hij jarig, hij wil al heel lang zo’n mooi schort. Hoe geweldig zou het zijn als hij dan op zijn verjaardag ook nog zo’n schitterend, persoonlijk schort zou krijgen! Ik ga vanavond hard duimen en hopen dat ik hem dit mooie cadeau mag geven. Warme groeten, Marjolein

Reacties zijn gesloten.