Snelle stoof met worst, paddenstoelen en koriander

Afgelopen maandag had ik zin in een stoofgerecht, maar veel tijd was er niet. Zin ook niet trouwens, want ik zit een beetje in de lappenmand deze week. Uiteindelijk kwam deze snelle stoof met worst, paddenstoelen en koriander op tafel en dat was zalig. Voor herhaling vatbaar! Wat je nodig

Speculaascake met stoofperen en amandel

Zo richting Sinterklaas trek ik de koek- en speculaaskruiden weer uit de kast. Alhoewel, dit jaar was het tijd om een nieuw potje te kopen. En zo geschiedde, want ik ben dol op speculaascake. Die maak je heel makkelijk zelf (cakebeslag heb je binnen 10 minuten in de oven staan),

Ratatouille – recept uit de Franse keuken

Ratatouille, het is een film en een gerecht. Vandaag gaan we het niet over de Walt Disney klassieker hebben, alhoewel die wel ontzettend leuk is om naar te kijken. Nee, vandaag hebben we het over het gerecht. Een klassieker uit de Zuid-Franse keuken met gestoofde groenten. Voornamelijk aubergine, courgette, paprika

Gestoofd konijn met cranberries

Voor het 3-gangen ‘makkelijk & indrukwekkend’ kerstmenu verscheen gisteren al het voorgerecht op de blog. Een aardappel-preisoep met coquilles. Vandaag is het hoofdgerecht aan de beurt en daarvoor heb ik gekozen voor gestoofd konijn met cranberries. Geïnspireerd door een recept uit de Allerhande en daarna nog wat getweakt waardoor het

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)