Win de 3 nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely!

Ze zijn er weer! De limited edition smaken van Tony’s Chocolonely, deze keer maar liefst 3. En wat hebben ze goed hun best gedaan! Het zijn tijdelijke smaken, alhoewel ze bij Tony’s de meest populaire smaak aan het assortiment gaan toevoegen. Welke is jouw favoriet?

Melk & kokos & amandel & kaneel
Tony’s vroeg aan de fans om een nieuwe smaak te bedenken. Massaal werden er verzoekjes ingediend om een reep te maken met kokos. En dat is gelukt. Deze reep zit bomvol kokos uit Vietnam, amandelstukjes uit Uzbekistan én kruidige kaneel uit Sri Lanka. Een ode aan alle chocofans. Wereldwijd.

Melk & koek & chilipeper
Wat? Peper in je reep? Natuurlijk! De chilipeper kochten ze rechtstreeks in bij boeren in Ghana, waar ook een groot gedeelte van de cacao in de repen vandaan komt. En laat die nou eens hartstikke goed smaken met stukjes knapperige kandijkoek en onze melkchocolade. Ai ai ai!

Puur & meringue & kers
Zoete meringue combineert geweldig met zure kers. Perfect met bittere pure chocolade! Nu bleek dat meringue meestal van scharreleieren gemaakt wordt, en daar worden ze bij Tony’s niet zo blij van. Maar na een kritische zoektocht werd er een producent gevonden die een overheerlijke meringue kon maken met vrije uitloop eieren. Nu kan iedereen genieten van dit smakelijke trio.

Win 3 nieuwe smaken van Tony's Chocolonely_2

Maak kans op de 3 nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely!

Wil je kans maken op 3 repen Tony’s Chocolonely van de nieuwe smaken? Doe dan mee aan deze winactie! Zo doe je mee:

  • Like dit bericht op Facebook of retweet het op Twitter.
  • Laat een reactie achter onderaan dit bericht met een geldig e-mailadres en vertel me waarom jij deze repen wilt winnen.
  • De actie loopt van maandag 14 oktober t/m zondag 20 oktober. Op maandag 21 oktober maak ik de winnaar bekend!

Win 3 nieuwe smaken van Tony's Chocolonely_3

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's
Categoriën: Winacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win de 3 nieuwe smaken van Tony’s Chocolonely!”

  1. Laatst kreeg ik van een collega een Tony vanwege mijn steun bij een moeilijke besilissing. Mijn collega is weg. Ik mis hem. Maar de smaak van een Tony kan dit gemis wellicht verzachten en mij laten terugdenken aan mooie momenten met mijn collega.

  2. Lijken me echt zooooo lekker! Dit is al de derde keer dat ik meedoe met een winactie omtrent deze repen, haha.. voel me ook wel een beetje triest, maar wil ze ZO graag proberen! Kan ze hier nergens vinden.. dus zeker geliked en gedeeeld!