Win de nieuwste Versapers slowjuicer!

We zijn er bij Francesca Kookt! vol van: de Versapers slowjuicer heeft een vast plekje op ons aanrecht veroverd. We hebben de slowjuicer al uitgebreid getest en onze favoriete recepten gedeeld. Vandaag wordt het pas echt feest, want omdat we zo fan zijn van de Versapers mogen we er zelfs eentje weggeven. En wat voor een!

De Versapers 3G is het laatste model in de reeks slowjuicers. Met deze sapmachine maak je zelf vers fruitsap of vers groentensap. Met de nieuwe technologie van de 3G is het schoonmaken van de sappers erg eenvoudig en je krijgt er ook een extra grove zeef en een receptenboekje bij. De 3G is verkrijgbaar in de prachtige kleuren Sea Green en Aubergine.

Nog even in het kort: de Versapers werkt door langzame kneuzende, malende en persende acties toe te passen die de enzymen behouden. Hierdoor houd je je sap ‘levend’. Op deze manier haal je zelfs de laatste druppel sap uit de verse groenten en fruit, waardoor het de minste hoeveelheid afval genereert. Niet geheel onbelangrijk, de sapjes uit de slowjuicer zijn overheerlijk en prachtig van kleur. We worden er iedere keer weer blij van.

Versapers Aubergine & Sea Green

Zo maak je kans

Wil jij binnenkort ook zo’n mooie Versapers 3G t.w.v. € 339,- op je aanrecht plaatsen? Hieronder lees je hoe je kans maakt:

– Laat een reactie achter onderaan deze blog, met een geldig e-mailadres, waarin je ons vertelt waarom je deze slowjuicer graag wilt winnen
– Extra kans maken? Like dan ook de Facebook pagina van Versapers
– Deze winactie loopt van maandag 13 oktober t/m zondag 19 oktober. Maandag 20 oktober maken we de winnaar bekend!
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee

Heel veel succes allemaal!

versapers_vocktail_pineapple_explosion

Volg Francesca Kookt! ook op Facebook, Twitter, Google+, Bloglovin’ of Instagram.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Win de nieuwste Versapers slowjuicer!”

  1. Wij willen hem heeeeeeel graag! Dan kunnen we hem samen met pap inpakken en kado geven aan onze uber-bio-gezonde mama geven zodat ze ons tenminste wat anders kan geven sochtends dan desem brood met humus! Please!!???

  2. Moet ik nog meer goede redenen bedenken dan hierboven al beschreven staan? IK WIL ‘M. Juist om al die goede gezonde redenen.

  3. Dit weekend verhuist naar een eigen stekje met een grote fruitboomgaard en grote moestuin. Deze slowjuicer zou dus prima van pas komen komen om mijn groenten en fruit te verwerken tot heerlijke sapjes. Lekker vers en gezond, meer moet dat niet zijn!

  4. Wat werden jullie enthousiast van deze winactie! Het was bijna niet te doen om een winnaar uit te kiezen en daarom hebben we een online number picker onafhankelijk een winnaar laten kiezen. En de gelukkige winnares is…Monique! Van harte gefeliciteerd Monique, je hebt inmiddels een e-mail van me ontvangen.

    Iedereen bedankt voor het meedoen 🙂

Reacties zijn gesloten.