Win de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo!

Mijn trouwe lezers weten inmiddels wel dat ik gek ben op zelf ijsjes maken. Er gaat niets boven zelfgemaakt ijs. Of het nou roomijs, sorbetijs of fruitijs op een stokje is. Maak het eenmaal zelf en je wilt nooit meer anders. En daarom vind ik het te gek dat ik deze winactie voor jullie heb. Ik mag namelijk een Zoku Quick Pop IJsmaker Duo aan jullie weggeven van fonq.nl!

Win de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo_2

Wat is de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo?

Laat ik dat eerst eens uitleggen voor de mensen die de Zoku nog niet kennen. De Zoku Quick is een instant ijslollymaker. In slechts 4 stappen maak je de lekkerste ijsjes thuis. Vries de bak 24 uur in, plaats de stokjes in de bak en vul met limonade, fruit, yoghurt of sap, wacht een paar minuutjes en je kunt gelijk genieten van je ijsje. Per keer dat de bak uit de vriezer komt, kun je 6 ijsjes achter elkaar maken. In dit filmpje zie je er meer over.

Gezond en leuk!

Je kunt hele gezonde ijsjes maken met de Zoku. Zo kun je vers fruit pureren en dit als sap gebruiken. Als je daar vervolgens plakjes fruit als appel, nectarine of kiwi aan toevoegt dan heb je pure fruitijsjes. En naast gezond is het heel erg leuk om te doen. Ik heb zowel volwassenen als kinderen flink in de weer gezien met het apparaat. Niet alleen in het bedenken van een smaakje maar ook over de vorm. Want dat is het leuke van de Zoku, je kunt eindeloos varieren.

Wat kun je winnen en hoe doe je mee?

Ik geef samen met fonq.nl 1 exemplaar van de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo weg t.w.v. € 45,-. Daar zit bij:

 • De Quick Pop Maker
 • 4 Pop Sticks (ijsstokjes)
 • 4 Lekbakjes, zodat je zonder knoeien je ijsje kunt eten
 • 1 Super Tool, om de ijsjes zonder problemen uit de houder te halen
 • En je krijgt ook nog eens een gratis receptenboekje erbij!

Win de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo_3

Om kans te maken op deze geweldige prijs doe je het volgende:

 • Like de actie op Facebook of retweet op Twitter ovv @francescakookt
 • Laat mij onderaan dit bericht weten, d.m.v. een reactie, welk smaakje je zou maken met de IJsmaker
 • Alleen mensen die hebben gereageerd op mijn site en een geldig e-mailadres hebben achtergelaten dingen mee naar de prijs

De winactie loopt van zaterdag 17 augustus t/m vrijdag 23 augustus 2013. En op zaterdag 24 augustus 2013 maak ik de winnaar bekend!

Categoriën: Winacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo!”

 1. Een Zoku Quick Pop IJsmaker Duo!
  Dat zullen mijn kinderen leuk vinden.

  Ik zou alle favoriete theesmaken proberen zoals:

  Groene thee ijs
  Gekarameliseerde peerijsjes
  Blueberry muffin lipton ijs
  After eight thee ijsjes
  Meloen thee ijsjes

  Heerlijke ideeen voor het komende kinderfeestje over drie weken!

 2. ik zou wel met dit mooie zomerweer een lekker pina colada ijsje willen maken… heerlijk met kokossmaak en stukjes ananas. heb altijd een zoku quick pop ijsmaker willen hebben! erg leuk dat ik er misschien wel 1tje kan winnen!

 3. I love ijs.
  And I love aardbeien.
  En I love aardbeienijsjes!
  Dit zal ik willen maken!!

  Aarbeien, gewassen en in schijfjes gesneden.
  Rietsuiker of agavesiroop naar smaak er bij
  sap van één citroen en het dubbele aan water.

  Dan verwarm je het water met het citroensap en de suiker tot je een pruttelende siroop hebt, voeg de aardbeien toe, flink roeren en haal van het vuur.
  Mix alles kort en giet het in de Zoku Quick Pop IJsmaker Duo
  Klaar en je hebt heerlijke ijsjes met een volle fruitsmaak!! 🙂

  Eet smaklijk!!

 4. Wat een geweldig product, het leukste product ever misschien wel!!! Heerlijk gezonde ijsjes maken en ik ben gek op waterijs!! En op gezond!! Yeah, ik doe graag mee! Ik zou watermeloen en ananas ijsjes maken! <3

  Heb gevolgd op fb+Gedeeld + op twitter gevolgd+RT!

 5. als ik deze zoku quick pop win
  wil ik er super gezonde yogurt ijsjes van maken met fruit voor mezelf zodat elke dag weer een nieuw smaakje maak en toch lekker van kan genieten ondanks dat op dieet ben!

 6. Als IK zou winnen, dan zou ik er heel graag bosbessen/frambozen-ijs maken.
  Jam gemaakt van deze beide vruchten is echt verrukkelijk. Dus ik neem aan dat het als ijs precies dezelfde smaak-sensatie zal geven.
  Ps. Ik like de actie op FB als Wilma Van ‘t Hof. En ook op Twitter ben ik van de partij (@prulleke62).

 7. Hoi hoi,

  Wat lijkt mij dit een handig apparaat, zelf heerlijk ijsjes maken en ook nog als je wilt op een gezonde manier.
  Mocht ik dit droomapparaat mogen winnen dan zou ik eerst voor een frambozenyogurtijsje gaan.
  Ik heb de actie gepint, op facebook (rilana van oostenbrugge) heb ik ook het berichtje gedeeld, en op twitter heb ik de tweet geplaatst (rilana213: https://twitter.com/rilana213/status/370771606722732032)

  Nu maar heel hard duimen!
  Groetjes
  Rilana

 8. Ik zou mijn favoriete cocktail maken: Ananas met Kokos. In geval van een ijsje maken, lekker met Kokosmelk en een kleine stukjes ananas. Yum!

 9. Ik heb drie lieftallige huisgenootjes. Van de een mag ik altijd schoenen lenen. De tweede kookt extreem lekker. En de derde sleept me (for my own good) elke dinsdag en vrijdag mee naar yoga en pilates. Ik wil dus ook graag mijn steentje bijdragen en dat kan ik denk ik prima doen met ijsjes. Dus:

  – Huisgenootje #1 is totaal verslaafd aan avocado. Echt, ik heb nog nooit iemand zóveel avocado’s weg zien werken in een lifetime. Zou avocado lekker zijn in ijsvorm? Valt te proberen. Oké, een avocado-ijsje voor huisgenootje #1 it is.
  – Huisgenootje #2 houdt van sjiekdefriemel. Vier-gangen diners met dure wijn en zo. Dus dat wordt een aardbeien-champagne ijsje voor haar.
  – Huisgenootje #3 is een gezondheidsfreak met een zwak voor bananen en blauwe bessen. Die krijgt dus sowieso een banaanbessen-ijsje. Waarschijnlijk wil ze er ook havermout in of lijnzaadjes of gojibessen of iets anders überhealthy, dus dat wordt een heel vreemd ijsje voor huisgenootje #3.

  En voor mezelf een ijsje met appel. En kaneel. En rozijnen. En rum!

  Ik zie dit he-le-maal zitten.

 10. Ik ben sinds een paar maanden gezond aan het eten. volg je nu ook op twitter staat goede tips dus Ik zou allemaal gezonde ijsjes gaan uitproberen
  Dus ik hoop dat ik de ijs maker win :-))))))

  Groetjes Antoinette

 11. Wat hebben jullie massaal meegedaan aan deze winactie! Het is duidelijk dat ik niet de enige ben die houdt van zelf ijsjes maken 🙂

  Jullie hebben het me gelijk ook heel moeilijk gemaakt, want wat een fantastische inzendingen kwamen er voorbij. Ik denk dat Zoku een nieuw receptenboek kan gaan maken op basis van al jullie ideeën, zoveel waren het er!

  En toen kwam de moeilijke taak, want het was bijna onmogelijk om een winnaar te kiezen hieruit. Maar het is toch gelukt…de winnaar is Lotte! Zij gaat haar huisgenootjes verrassen met ijsjes die afgestemd zijn op hun persoonlijkheid. Omdat ze altijd zo lief zijn voor haar en daarom wil ze hiermee wat terug doen. En voor zichzelf maakt ze ook een ijsje: met appel, kaneel, rozijnen en rum.

  Van harte gefeliciteerd Lotte, ik hoop dat jij en je huisgenoten enorm gaan genieten van deze prijs!