Win een 8-delige Royalty Line messenset

Een echte foodie kan niet zonder een goede messenset. Want koken met botte messen is niet te doen. Dat kost je tijd en frustratie. En we willen natuurlijk dat onze ingredienten zo goed mogelijk gesneden zijn. Wist je trouwens dat vlijmscherpe messen ook de minste ongelukken in de keuken veroorzaken? Daardoor hoef je namelijk minder kracht te zetten, waardoor je mes niet zo snel van het voedsel afglijdt.

De messen van Kitchen & More

De online webshop Kitchen & More heeft een uitgebreid assortiment keukenmessen. Zowel van RVS, keramisch als titanium. De meeste messensets in het assortiment zijn van het merk Royalty Line Switzerland. Stuk voor stuk vlijmscherpe messen van Zwitserse kwaliteit.

Kitchen and More website

Maar naast messen heeft Kitchen & More nog meer in het assortiment. Zoals pannen, besteksets, servies en ander keukengerei. Neem eens een kijkje voor jezelf of voor leuke kerstcadeaus in hun webshop. Je kunt ze ook volgen op Facebook.

Win een 8-delige messenset van Royalty Line

Ik mag jullie van Kitchen & More een 8-delige messenset van Royalty Line cadeau doen in deze feestelijke decembermaand! De RVS messenset bestaat uit een haksmes, koksmes, broodmes, universeelmes, schil-/fileermes, wildschaar en messenslijper. Alle messen passen in de standaard op een draaiplateau. De handvaten zijn ergonomisch en hebben een anti-slip laag gemaakt van siliconen.

Win een 8-delige Royalty Line messenset_2

Kans maken op deze messenset is heel simpel:
– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor de messenset kan van donderdag 12 december t/m dinsdag 17 december en op woensdag 18 december maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties
Tags:

Reacties over “Win een 8-delige Royalty Line messenset”

  1. Mijn lieve man wil zo ontzettend graag een mooi messenblok in de keuken. Koken is zijn grote hobby maar we komen nu niet verder dan een messenblok van de Ikea. Door mee te doen hoop ik hem te kunnen verrassen met een verlaat verjaardagen cadeautje (hij was zaterdag jarig) waar hij wel heel blij mee zal zijn.

  2. Ik begin steeds meer verzot te raken op koken…. Alleen het kookgerei wat we thuis hebben is nog van blokker niveau. Tijd dat hierin verandering brengt, aangezien ze overal zeggen dat messen zeer belangrijk zijn, zou dit een mooi moment zijn om een goede messenset te ontvangen!

Reacties zijn gesloten.