Win! Een biologische proeverij tijdens Culinair Zoetermeer

Van 5 t/m 7 juli vindt Culinair Zoetermeer weer plaats. Drie dagen lang wordt de Markt in Zoetermeer omgetoverd tot één groot openluchtrestaurant. De bezoekers kunnen zo kennismaken met het culinaire aanbod van de restaurants uit Zoetermeer. Naast heerlijk proeven, kan iedereen ook genieten van een mooi muziekprogramma!

Proef de culinaire creaties van Zoetermeer

De chefs en keukenbrigades van de deelnemende restaurants bereiden tijdens Culinair Zoetermeer diverse kleine gerechtjes. Vaak met een bijpassende wijn. Zo kun je als bezoeker gezellig rondstruinen en her en der een hapje proeven. Een leuke en gezellige manier om de Zoetermeerse restaurants beter te leren kennen.

Culinair zond_9391

Francesca Kookt! is ook van de partij

Naast de kennismaking met de restaurants kun je ook een bezoekje brengen aan het Proeflokaal. En er worden diverse (gratis) workshops en demonstraties gegeven. Zo zal Francesca Kookt! in samenwerking met de Culibus kinderkookworkshops geven op zaterdag 6 en 7 juli van 13.00 – 18.00 uur. Over de invulling van deze Kids Food Experience volgt later meer informatie.

Ook een podiumprogramma zal dit jaar niet ontbreken. Jazz, pop, lounge en klassiek wisselen elkaar af en voor ieder dus wat wils!

Handige informatie over Culinair Zoetermeer

– Het evenement vindt plaats op vrijdagavond 5 juli van 16.30 – 23.00 uur en op zaterdag 6 en zondag 7 juli van 13.00 – 23.00 uur.
– De toegang tot het terrein is gratis en de betaling bij de deelnemende restaurants gebeurt middels Flora (culinaire flap). Deze zijn te koop bij de kassa’s.
– Vergeet bij de kassa niet om de wegwijzer mee te nemen. Daarin vind je een handig overzicht van alle menu’s.
– Er zijn 11 deelnemers te vinden op het terrein, voldoende keuze voor alle Zoetermeerse lekkerbekken!

Culinair zond_9412

Win 1 van de 3 biologische proeverijen bij Grand Café Vrienden tijden Culinair Zoetermeer!

Een van de deelnemende restaurants is Grand Café Vrienden. Zij staan dit jaar voor het eerst op Culinair Zoetermeer en dat juich ik toe! Ze pakken ook gelijk goed uit met een hele bijzondere biologische invulling. En dat ga je terug zien en proeven in alles wat ze doen tijdens Culinair Zoetermeer.

En speciaal voor jullie heb ik een hele toffe winactie met ze ontwikkeld. Ik mag van Grand Café Vrienden 3x een biologische proeverij weggeven tijdens Culinair! Voor iedere avond hebben we 1 proeverij voor 2 personen te vergeven waarbij je in hun tent 2 biologische gerechtjes mag uitkiezen. Deze worden geserveerd met een bijpassende biologische wijn.

Kans maken op zo’n heerlijke biologische proeverij is heel simpel:
– Like dit bericht op Facebook of retweet het op Twitter ovv @francescakookt
– En laat onderaan dit bericht een reactie achter waarin je aangeeft mee te willen doen
– Vul hierbij altijd je e-mailadres in
– En als je dan toch een reactie plaatst, vind ik het ook leuk om te horen waarom je graag naar Culinair Zoetermeer wilt komen 🙂
– De winactie loopt van vrijdag 7 juni donderdag 20 juni. Op vrijdag 21 juni maak ik de 3 winnaars bekend

Veel succes met deze heerlijke winactie en ik zie jullie graag allemaal op Culinair Zoetermeer!

Culinair zond_9444

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Win! Een biologische proeverij tijdens Culinair Zoetermeer”

 1. Wat een leuke actie, ik doe graag mee. Dit soort evenementen vind ik altijd erg leuk, omdat je met een proeverij zo meerdere restaurant kan ‘meemaken’ en hun gerechten kan proeven.

 2. Lijkt me helemaal heerlijk, biologisch & ook nog eens van de Vrienden van Zoetermeer!

 3. Leuke actie Francesca. Ik zou graag winnen. Ben wel benieuwd naar de culinaire creaties van zoetermeer. Kom er eigenlijk bijna nooit. Goede manier om de stad een beetje te ontdekken 🙂

 4. Ja! Zoetermeer Culinair, ik ga sowieso weer dit jaar en het zou helemaal leuk zijn om me vriendin te verrassen met een heerlijke proeverij na haar drukke weken! Dus ik doe graag mee, misschien zien we elkaar daar nog.

  Heb er weer zin in!

 5. Ik ben een groot fan van culinaire events (ben zondag nog naar Taste of Amsterdam geweest) en ben gek op biologische producten. Ik ga dit jaar sowieso naar Culinair Zoetermeer, en dit zou dan wel ‘the icing on the cake’ zijn 🙂

 6. Ik wil graag kans maken op deze prijs al is het alleen al om mijn man te overtuigen dat biologisch niet hetzelfde betekent als vies.

 7. Na 2 jaar (door verdrietige omstandigheden) weer naar het heerlijke evenement….Culinair Zoetermeer…. genieten van de gezelligheid en natuurlijk al het lekkers….en wat zou het super zijn om mijn zoon en schoondochter eens te verrassen ……….

 8. Bijzonder leuke actie voor een bijzonder leuk evenement! Mijn man en ik houden van koken (oke, toegegeven mijn man iets meer dan ik) en lekker eten. Het lijkt mij super leuk om mijn man te verassen met de biologische proeverij van Grand Cafe. Duimen maar!

 9. De winactie is afgelopen en de drie winnaars zijn bekend! Van harte gefeliciteerd Denise Stolk, Liesbeth Polman en Trudi Beekman-Klumper! Jullie ontvangen morgen van mij een mailtje met meer informatie 🙂

Reacties zijn gesloten.