Win een Celestial Seasonings theepakket!

Handgeplukte kruiden uit de Rocky Mountains in katoenen zakjes, daar begon het mee. Een paar enthousiaste jonge ondernemers had als missie om mensen te helpen om gezonder te leven met hun kruidenthee. Inmiddels maakt Celestial Seasonings al veertig jaar lang puur natuurlijke thee met unieke, krachtige smaken. Thee die van ieder moment iets speciaals maakt, of je nu wegdommelt met een kop Sleepytime of heel gezond bezig bent met groene thee.

En van Sinterklaas mag ik jullie een heel fijn theepakket van Celestial Seasonings weggeven! Het thee pakket bevat:
1 pakje Green Tea Honey Lemon Ginseng; een frisse groene thee met een snufje zoete bijenhoning en de energieke kick van ginseng en cafeïne. De groene theeblaadjes zijn gemengd met de delicate Bai Mu Dan witte thee, één van de meest zeldzame en jonge theesoorten.
1 pakje Green Tea Decaf Mint; een verfrissende en gezonde thee blend met mint en zonder cafeïne.
1 pakje Sleepytime Peach; blend van kamille, spearmint, lemongrass met het fruitige aroma en smaak van rijpe perziken. Deze cafeïnevrije thee zorgt ervoor dat de hectiek van de dag naar de achtergrond verdwijnt en dat je slaapt als een roos.
1 pakje Sleepytime Lemon Jasmine; blend van ontspannende kruiden en natuurlijke groene thee antioxidanten. Deze mix is de perfecte beloning voor een dag hard werken Een smaak die opwindend anders is, maar toch ook vertrouwd.
1 Celestial Seasonings theemok om al die heerlijke thee blends in te maken.

Win Celestial Seasonings theepakket_2

Zo doe je mee

Kans maken op dit Celestial Seaonings theepakket is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan dit bericht waarin je aangeeft dat je meedoet aan deze winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor dit theepakket kan alleen op vrijdag 29 november 2013 en op zaterdag 30 november in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes 🙂 En vergeet niet dat Sinterklaas een hele week langs komt: van vrijdag 29 november t/m donderdag 5 december worden er iedere dag nieuwe cadeautjes weggegeven op Francesca Kookt!

Celestial Seasonings theesoorten zijn o.a. verkrijgbaar bij Albert Heijn, Jumbo, C1000, Deen Supermarkten, MCD Supermarkten, De Tuinen, De Kweker en diverse webshops.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Win een Celestial Seasonings theepakket!”

  1. lekker ! als ik zing in mijn bandje altijd thee ! misschien niet zo rock ‘n roll maar wel goed voor mijn stem, ik doe mee.

  2. Heeeeeeel graag doe ik mee voor deze prijs, je kan me met niks blijer maken dan een lekkere kop thee als ik thuis kom na een lange dag! En ik weet dat deze theetjes van celestial goed van smaak zijn en ik ben heel erg benieuwd naar de sleepytime peach!

Reacties zijn gesloten.