Win een fles Amarula Cream

On the rocks, in de koffie of in een cocktail: Amarula Cream is een zachte cream likeur waarmee je alle kanten op kunt. Want deze likeur is ook heerlijk om te verwerken in desserts. Tijdens de feestdagen is Amarula perfect voor onder de kerstboom, als lekker drankje bij de open haard en als ingredient voor een spannend dessert tijdens het kerstdiner.

Amarula Cream winactie_2

Marula vruchten, waar groeien die?

Amarula is een likeur gemaakt van de Zuid-Afrikaanse marula vrucht en verrijkt met verse room. In het hart van Afrika groeit de Marulaboom, een bijzondere boom die alleen daar groeit. Hieraan groeien gele eivormige vruchtjes, waaraan de olifanten in het Krugerpark zich graag te goed doen. In de lokale folklore worden zelfs mysterieuze krachten aan de wilde marulavrucht toegekend. Het destillaat van deze vrucht vormt het hoofdingrediënt van de Amarula cream likeur. Tussen de volle tonen van chocolade, vanille en koffie is een vleugje citrus te proeven.

Het is lekker als aperitief, digestief of in een cocktail. Maar ook in een koffie of dessert. Wat vind je bijvoorbeeld van Amarula Mousse, Amarula Espuma, Amarula Panna Cotta of een van de andere recepten?

Amarula plukt niet alleen de vruchten

Amarula zet zich in voor het behoud van natuur en wildlife in de Zuid-Afrikaanse Krugerpark regionen. De olifant, ook dol op marula vruchtjes, neemt daarbij een speciale plek in. Samen met de universiteit van Kwazulu Natal voert Amarula het ‘Elephant Research Programme’ uit, om de olifantenpopulatie in kaart te brengen en te zorgen dat de dieren op veilige plaatsen terecht komen. Daarnaast probeert Amarula het welzijn van de plaatselijke bevolking te vergroten door werkgelegenheid te scheppen en door diverse gemeenschapsprojecten op te zetten. Al deze sociale projecten zijn gebundeld in ‘The Amarula Trust’.

Amarula Cream winactie_3

Win een fles Amarula Cream!

Ik mag jullie laten kennis maken met Amarula en geef 1 fles Amarula Cream weg, samen met een receptenboekje. Meedoen is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina
– Of retweet op Twitter ovv @francescakookt
– En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor de fles Amarula Cream kan van donderdag 19 december t/m donderdag 26 december en op vrijdag 27 december maak ik de winnaar of winnares bekend

De cadeauverpakking Amarula Cream met twee glazen en een fles van 70ml bedraagt € 15,49 en is verkrijgbaar bij alle slijterijen.

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win een fles Amarula Cream”