Win een GEFU pastamachine!

Zelf je eigen tagliatelle maken. Die je vervolgens heel kort al dente kookt en serveert met een homemade ragù saus en geraspte Parmezaanse kaas. Het water loopt me in de mond als ik er alleen al aan denk! Vroeger (in mijn puberjaren) gingen wij altijd naar een klein hotelletje van vrienden in Italië op vakantie. De zoon des huizes was een fantastische kok. Hij had geen menukaart, maar dagverse gerechten. En als je ‘s ochtends wakker werd, wist je al welke pasta er ‘s avonds op het menu stond. Want die was uitgestald op rijen stokjes die over de stoelen in de eetruimte waren gehangen. Verse spaghetti, tagliatelle, linguine, you name it en hij maakte het. Als ik wat minder puber was geweest in die tijd dan had ik waarschijnlijk non stop bij hem in de keuken gestaan om alle kneepjes van de Italiaanse keuken te leren. Maar helaas, in die tijd beperkten mijn bezoekjes naar de keuken zich tot de nacht (samen met zijn zus) om stiekem dunne plakjes van zijn taarten af te snijden. Tja, dat midnight snacken deed ik toen al wel 😉

Maak zelf pasta met fonq.nl

Maar, ik dwaal af! Want het gaat in deze blog niet om mij, maar om jullie. Want ik mag jullie van het eigentijdse webwarenhuis fonq.nl een heuse GEFU Pasta Perfetto pastamachine cadeau doen!

Win een pastamachine bij Francesca Kookt_2

Met dit basismodel pastamachine van GEFU zijn drie verschillende soorten pasta te maken: taglioline, tagliatelle en lasagne. De pastamachine heeft een stabiele antislip bodem en is eenvoudig in gebruik. En ziet er zo leuk uit in je keuken door het RVS retro design.

Zo doe je mee

Kans maken op deze GEFU pastamachine is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan dit bericht waarin je aangeeft dat je meedoet aan deze winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor de pastamachine kan alleen op dinsdag 3 december 2013 en op woensdag 4 december in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes 🙂 En vergeet niet dat Sinterklaas een hele week langs komt: van vrijdag 29 november t/m donderdag 5 december worden er iedere dag nieuwe cadeautjes weggegeven op Francesca Kookt!

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win een GEFU pastamachine!”

  1. Ik doe héél graag mee. Het lijkt me geweldig om eens zelf pasta te kunnen maken. Dan wordt mijn eten toch echt een stuk specialer als ik het helemaal zelf heb gemaakt.

  2. Ik heb gisterenavond meegedaan met de fantastische pasta machine winactie op Facebook. Wist alleen niet dat ik hier ook moest reageren, hopelijk ben ik nog op tijd. Duim duim duim, zo’n topactie!!