Win een sojasaus pakket!

Wat zou een leven zijn zonder sojasaus? In mijn geval zou dat best lastig worden. Ik gebruik het niet iedere dag, maar wel een tot meerdere keren per week. Het is een natuurlijke smaakmaker met een kenmerkende smaak die niet zomaar door iets anders vervangen kan worden.

De kwaliteit van Kikkoman

Bij mij thuis staat de keukenkast vol met Kikkoman sojasaus. Niet in de laatste plaats omdat ik het afgelopen jaar meerdere malen bij ze op bezoek ben geweest. Tijdens die bezoeken (o.a. aan hun fabriek in Hoogezand Sappemeer) hebben ze me laten zien hoe natuurlijk Kikkoman sojasaus wordt geproduceerd, wat het verschil is met andere merken en wat de toepassingen zijn. En die zijn eindeloos. Zelfs in desserts kun je het verwerken, alhoewel ik dat nog steeds een keer moet uitproberen 😉 Op Francesca Kookt! staan veel recepten waarin sojasaus wordt gebruikt, kijk hier voor een overzicht van de recepten waar sojasaus in verwerkt is.

Ik ben volledig overtuigd van de kwaliteit van Kikkoman, bij ons komt er geen andere sojasaus meer in. En daarom geef ik deze cadeautjesweek een sojasaus pakket van Kikkoman weg! Deze bestaat uit:
– 1 flesje Kikkoman sojasaus original
– 1 flesje Kikkoman sojasaus less salt
– 1 design tafelflesje
– 1 keukenschort

Win een sojasaus pakket_2

Zo doe je mee

Kans maken op dit sojasaus pakket is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan dit bericht waarin je aangeeft dat je meedoet aan deze winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor het sojasaus pakket kan alleen op maandag 2 december 2013 en op dinsdag 3 december in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes 🙂 En vergeet niet dat Sinterklaas een hele week langs komt: van vrijdag 29 november t/m donderdag 5 december worden er iedere dag nieuwe cadeautjes weggegeven op Francesca Kookt!

Eetkalender 2020
Dé familiekalender met 250 recepten en 53 weekmenu's

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win een sojasaus pakket!”