Win een tapasbord van Bowls and Dishes

De hele dag in de keuken staan om vervolgens een enorme schaal met hapjes te serveren in de avond. Heerlijk is dat! Vooral ook die gezichten als je een schaal met lekkernijen presenteert. En nog leuker wordt het als je die hapjes op mooi servies serveert. En daarvoor heb ik vandaag een hele leuke winactie samen met de webshop All4Kitchen!

Win een All4Kitchen tapasbord

All4Kitchen is een nieuwe online winkel gespecialiseerd in, hoe kan het ook anders, kookartikelen. Ze verzamelen de leukste artikelen om te bakken, koken en tafelen. Maar ook voor delicatessen, kookboeken en textiel ben je bij hen aan het goede adres. En ze hebben ook een hele kids sectie met cooking4kids en kids2school. Van All4Kitchen mag ik jullie vandaag een prachtig tapasbord uit de ColR collectie van Bowls and Dishes weggeven! Dit tapasbord met een doorsnede van 30 cm komt is met de hand gemaakt van Spaanse terracotta aardewerk in Andalusië en is volledig handbeschilderd in verschillende kleuren. Daarom is ieder bord uniek! Er zijn verschillende dessins verkrijgbaar en de winnaar of winnares mag zelf een keuze maken hieruit.

All4Kitchen logo

Zo doe je mee

Kans maken op dit Bowls and Dishes tapasbord is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan dit bericht waarin je aangeeft dat je meedoet aan deze winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor dit tapasbord kan alleen op woensdag 4 december 2013 en op donderdag 5 december in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes 🙂 En vergeet niet dat Sinterklaas een hele week langs komt: van vrijdag 29 november t/m donderdag 5 december worden er iedere dag nieuwe cadeautjes weggegeven op Francesca Kookt!

Bron hoofdvisual: Cuts Everyday. Dit is geen foto van het bord wat je kunt winnen, maar hier vind je wel een fantastisch recept voor patatas bravas.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties
Tags:

Reacties over “Win een tapasbord van Bowls and Dishes”

  1. Ik doe zeker mee met deze leuke actie, want ik ben dol op gezellige avondjes met een glaasje wijn EN tapas en ik hou ontzettend van traditioneel Spaans aardewerk en vrolijke kleuren… dus deze is perfect voor mij!! 🙂

  2. Ahhh, hoop dat ik nog op tijd ben! Net 4 minuten na 12-en! Maar dit bord vind ik zo moooi dat ik het toch nog even probeer!!!

Reacties zijn gesloten.