Win een VacuVin Bread & Dip!

Een broodje met smeersels serveren tijdens een feestje doen we bijna allemaal. Niets zo gezellig, en lekker, als een tafel vol met vers afgebakken brood gecombineerd met bijvoorbeeld kaasjes, hummus, tomaten tapenade en aioli.

Met de VacuVin Bread & Dip heb je alle onderdelen in huis om dit op een handige en mooie manier te serveren. Op de bamboehouten snijplank kan je het stokbrood gemakkelijk snijden. De stukjes doe je in de grote bak en in de stenen schaaltjes kan je verschillende dips en smeersels serveren. Kaasjes leg je op de bamboeplank erbij. Door de Bread & Dip heb je alles bij de hand en kan je het brood inclusief dips gemakkelijk doorgeven aan je tafelgenoten. De snijplank kan namelijk gebruikt worden om het brood en de dips af te dekken, erg handig voor gebruik buiten of in afwachting van je gasten. Zo blijft het vers terwijl je wacht.

Win VacuVin Bread & Dip_2

Zo doe je mee

Kans maken op dit exemplaar van de VacuVin Bread & Dip is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan dit bericht waarin je aangeeft dat je meedoet aan deze winactie
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor deze Bread & Dip kan alleen op zaterdag 30 november 2013 en op zondag 1 december in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes 🙂 En vergeet niet dat Sinterklaas een hele week langs komt: van vrijdag 29 november t/m donderdag 5 december worden er iedere dag nieuwe cadeautjes weggegeven op Francesca Kookt!

Categoriën: Winacties

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win een VacuVin Bread & Dip!”

  1. Hoi Fransesca, gevonden en gelukt! Ik had je onder mijn Bloglovin staan. Ik hoop nu ik t gevonden heb, die leuke brood&dip win. Zou n leuke beloning zijn , na deze actie en zoektocht:). Groetjes Sanneke