Win je eigen boek!

Het zal jullie niet verbazen dat een van mijn ultieme dromen is om later als ik groot ben een kookboek uit te geven. Ik heb al 3 onderwerpen op de plank liggen. Voor het geval ik opeens tijd over heb 😉 

Voor iedereen met de droom om een eigen boek te schrijven, maken en uitgeven is er nu Blurb. Een gemakkelijk te gebruiken platform waar je alle tools vindt om je eigen boek te maken. Of het nu een kookboek, Instagramboek, kinderboek, trouwboek, blogboek, reisboek of ander boek is. Je kunt alle kanten op met Blurb! Ze kunnen je zelfs helpen met het publiceren van je boek. 


En ik mag van Blurb nu een gratis boek t.w.v. € 35 aan jullie cadeau doen! 

Om hierop kans te maken, laat je een berichtje onderaan deze blog achter waarin je me vertelt wat voor boek je wilt maken en waarom. Belangrijk daarbij is dat de foto’s achter het verhaal centraal staan. Dit mag een kookboek zijn, maar hoeft niet. Ieder onderwerp is goed, als het verhaal erachter maar origineel is. Kijk voor wat inspiratie eens in de Blurb boekwinkel.

Je kunt meedoen t/m maandag 18 februari en op dinsdag 19 februari, de 2e verjaardag van mijn zoontje!, maak ik de winnaar bekend. En wie weet geef jij dit jaar nog je eigen boek uit!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties
Tags: ,

Reacties over “Win je eigen boek!”

 1. Hallo Francesca,
  Ik zou heel graag een boek willen maken van mijn food- en tuinfoto’s. Tuinieren vind ik heel fijn om te doen. Maar het is nog leuker om met het fruit en groenten van de volkstuin naar huis te fietsen om iets lekker te bedenken en te maken. De tuin is een enorme inspiratiebron om te koken en te fotograferen want dat laatste vind ik nog leuker. En het lijkt mij supergaaf om mijn foto’s gedrukt te zien! Want dat is natuurlijk mijn grote droom: een moestuinkookboek.
  Groetjes, Marleen

 2. Wat een inspirerende blog heb je en wat een leuke prijs. Die zou ik graag winnen om een proefboek GroenGedoe mee te maken. Daarin komt van alles over groen dagelijks leven, groen gekook en gebak, groen knutselen en groene kunst en alle dilemma’s bij groene keuzes met veel illustraties en foto’s. Dat doe ik nu ook al op m’n blog GroenGedoe.nl

 3. Wat een leuk weggevertje… super… en wat zou ik graag mij gespaarde recepten van het afgelopen jaar… die nu op een stapel in mijn kast liggen willen bundelen in de mooi kookboek… een kookboek met allemaal waar ik mij goed bij voel na een jaar van alles uitgezocht te hebben vanwege gezondheidsproblemen maar nu is elke dag een feestje! Gezellige zondag nog!

 4. Wat een super idee! Ik zou graag een kookboek maken voor kinderen. Het is mijn bedoeling dat kinderen weer gezond gaan eten en ouders met plezier gaan koken. Ik kan niet te veel vertellen maar het wordt een uniek spannend avonturenboek met bijpassende recepten. Een combi van tekeningen, foto’s en food creaties. Om een idee te krijgen van mijn stijl kun je kijken op glutenblij.nl of nessieblij.nl
  Groet Kirsten

 5. Thanks allemaal voor jullie inzendingen! De winnaar van het fotoboek is Marleen van Eten uit de volkstuin geworden!

  De combinatie van de puurheid van de ingredienten, de mooie gerechten en de prachtige fotografie heeft bij mij de doorslag gegeven dat Marleen toch echt eens haar eigen kookboek moet maken 🙂

  Marleen, gefeliciteerd! Mail mij svp even je gegevens toe (naar info@francescakookt.nl) en dan komt je prijs heel snel naar je toe.

Reacties zijn gesloten.