Win! Room Seven theeservies van Daily Essential

Kennen jullie Daily Essential al? Deze geweldige webshop staat voor liefde en een positieve ‘lifestyle’. Met een prachtige collectie waardoor je nog meer kunt genieten van de dagelijkse dingen in het leven. Die weer bijdragen aan die kleine momentjes van geluk waar we zo van houden.

Daily Essential servies webshop

Daily Essential Servies

Daily Essential Servies heeft een selectie van verschillende ‘fashionable & trendy’ servies merken, die van jouw ‘simpele’ dagelijkse momenten, kleine essentiële geluksmomentjes maakt. Drink bijvoorbeeld in de ochtend je favoriete cappuccino  en in de middag je heerlijke kruidenthee uit één van de geweldige mokken.

Ook voor die speciale momenten in je leven, heeft Daily Essential alles in de collectie. Denk aan een mooie presentatie en sfeervolle beleving tijdens verjaardagen, babyshowers of een gezellige middag high-tea thuis.

Daily Essential Little Diva

De merken van Daily Essential

De ‘fashionable & trendy’ merken die Daily Essential Servies aanbiedt zijn: Accessorize, Room Seven en LD by Little Diva. Deze merken zijn van hoogstaand kwaliteit porselein. Elk merk is verschillend en heeft haar eigen charme.  Er is een ruim assortiment van diverse soorten borden, kopjes, mokken, kommen, theepotten en accessoires op voorraad.  Zo kan in ieders wens worden voorzien.

Spread the love! En win een Room Seven theeservies t.w.v. € 84,95

Ik mag van Daily Essential een prachtig theeservies van Room Seven aan jullie weggeven! Bestaande uit een theepot, suikerpot, melkkannetje, 2 gebaksbordjes en 2 mokken.

Daarmee wordt ieder theemoment zeker een momentje van geluk!

teatime_actie_fr_v3

Meedoen aan de actie is heel simpel:

–       Share deze winactie op Facebook
–      
Of retweet deze winactie o.v.v. @francescakookt
–      
En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je mij en Daily Essential laat weten met wie jij wel een kopje thee wilt drinken uit deze mooie set
–       Alleen reacties met e-mailadres gaan mee in de trekking

love_teatime_with

De actie loopt van dinsdag 9 juli t/m vrijdag 19 juli. Op zaterdag 20 juli maak ik de winnaar bekend!

Categoriën: Winacties
Tags: ,

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win! Room Seven theeservies van Daily Essential”

  1. Ik zou wel eens een kopje thee willen drinken met Linda de Mol. Ik vind haar intelligent, grappig en ik denk dat ik heerlijk met haar kan kletsen.

  2. Ik zou graag met mijn lieve oma thee willen drinken met dit prachtige serviesset op tafel. Omdat ze zo trots op me is en ik op haar. En omdat ik blij ben dat ze nog zo gezond is en altijd vrolijk en behulpzaam. En, last but not least, zij me geleerd heeft om thee te drinken (want wat vond ik dat vies vroeger!).

  3. Ik ga thee drinken met de mensen die me afgelopen jaar enorm gesteund hebben toen ik ziek werd door een burn-out en die me altijd hoop gaven dat het goed kwam. En het is goed gekomen, dus dan is een high tea voor hen een bedankje!

  4. De Room Seven winactie van Daily Essential is afgelopen en de gelukkige winnaar is…Kaylee! Van harte gefeliciteerd met dit mooie theeservies en geniet ervan met je oma. Je ontvangt een e-mail van mij voor de contactgegevens.

    Dank jullie allemaal voor het meedoen!