Win The Culy way of Life!

Alle foodies wisten het al maanden. Monique van Culy (oprichster en grote drijfveer) was een boek aan het schrijven. Dat kon niet anders als een machtig inspirerend boek worden. Want als je Culy een beetje kent dan weet je dat ze dat meer dan goed kunnen. En jawel, The Culy way of Life is geweldig inspirerend lifestyle kookboek geworden. Monique neemt je mee op een foodie ontdekkingsreis door middel van verhalen, tips, hotspots en natuurlijk recepten.

Culinair genieten voor iedereen

Wat zegt Monique er zelf over: “In The Culy way of life laat ik zien dat ‘culinair genieten’ op 1001 manieren kan. Van genieten in je eentje (‘dinner for one’) tot het ‘s nachts sneaken naar de keuken. Van mijn foodie-avonturen op reis tot hoe je je huis culy-proof maakt. Ik onthul mijn lievelingsrecepten en favoriete hotspots, culinaire blogs, films, delicatessenzaakjes en kookwinkels.”

Win The Culy way of Life_2

Een handboek voor een foodie, wie wil dat nou niet 🙂 En daarom vind ik het fantastisch dat ik jullie een exemplaar mag weggeven!

Zo doe je mee

Kans maken op dit exemplaar van The Culy way of Life is heel simpel:

– Like & share op mijn Facebook pagina!
– En laat een reactie achter onderaan deze blog waarin je aangeeft dat je meedoet aan de winactie en waarom je dit boek zo graag wilt winnen
– Alleen reacties met een geldig e-mailadres dingen mee naar de prijs
– Meedoen voor The Culy way of Life kan alleen van donderdag 5 december t/m zondag 8 december en op maandag 9 december in de middag maak ik de winnaar of winnares bekend

Veel succes!

Win The Culy way of Life_3

The Culy way of Life is een harcover boek van 288 pagina’s. Kun je niet wachten en wil je ‘m gelijk bestellen? Ga dan naar bol.com

Bron visuals: Culy. Fotografie: Denise Kortlever en Joris Bruring

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reacties over “Win The Culy way of Life!”

  1. lijkt mij een geweldig boek: leuk zo’n ontdekkingsreis door middel van verhalen, tips, hotspots en natuurlijk recepten. ik ben erg benieuwd

  2. Inspirerend en informatief, niet veel kookboeken zijn ook gericht op de lifestyle kant! Erg prettig lijkt me om meer informatie te krijgen!

  3. Ik doe mee en zou dit boek graag winnen omdat de omschrijving me zo aanspreekt! Ik ben single mom, dus soms kook ik voor een gezinnetje, maar soms ook voor mezelf alleen & dan ben ik niet altijd even gemotiveerd… mijn routine is nogal gevarieerd, zeg maar. Ben erg benieuwd naar dit boek, misschien krijg ik er dan ook meer zin in om voor mezelf te koken!