Winactie 2: 6 maanden Personal Body Plan

Deze winactie is afgelopen de gelukkige winnares is Melanie! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen.

De beste keuze die ik kon maken was om 8 weken geleden te starten met Personal Body Plan. Ik wilde weer grip krijgen op wat ik at, zonder op ‘dieet’ te hoeven gaan. Want ik hou nu eenmaal van lekker eten en dat gaat niet veranderen. Nu eet ik veel bewuster en anders, maar niet minder lekker (lees je hier en hier meer over). Ik doe 3x in de week aan krachttraining (gewoon lekker thuis) en ik leer heel veel over voeding en mijn eigen gedrag.

Personal Body Plan is niet iets ‘wat je even doet’. Je moet je schouders eronder zetten, iedere dag weer ervoor gaan en dan nog gaat het niet vanzelf. Er bestaan geen wonderdiëten waarbij je binnen een maand 10 kilo kunt afvallen. Nou, laat ik het anders formuleren: ja, je kan in theorie 10 kilo afvallen in een maand, maar dat is niet gezond en zeker niet blijvend. Door te werken aan een nieuwe manier van leven die voor jou werkt en ook vol te houden is wel, juist op de lange termijn.

Op de site van Personal Body Plan lees je uiteraard alles over hun aanpak. Maar het leek me wel leuk om te laten zien hoe het met mijn resultaten gaat na 2 weken. En nee, ik ga hier niet vol in beeld met m’n buikvet van 8 weken geleden en nu. Dus ik deel alleen de cijfers…maar hoe tof zijn die al! Ik ben echt enorm trots en het voelt absoluut niet als een opgave. Ik geniet iedere dag van het werken aan mezelf.

winactie2-personal-body-plan-4

Wat je kunt winnen

Samen met Personal Body Plan ga je werken aan de fitste versie van jezelf. Zie het maar als het steuntje in de rug om nu eens echt je gewenste resultaat te behalen. En belangrijker nog: te behouden!

De komende 6 maanden ga je aan de slag met een online personal trainer, lifestyle coach, body coach en voedingsdeskundige, allemaal handig verzamelt in 1 app. Je krijgt een op maat gemaakt plan gebaseerd op de pijlers gedrag, voeding, training en herstel. Extra handig: er zijn plannen voor vrouwen die graag willen afvallen en hun lichaam willen shapen (zoals ik!), voor mommy’s die net zijn bevallen (ik dus ook), voor hardlopers die met behulp van krachttraining hun prestaties willen verbeteren, voor vrouwen die mooi willen aankomen en hun lichaam willen shapen, voor mannen die willen afvallen of die hun spiermassa willen opbouwen en er is zelfs een plan voor vrouwen en mannen die in shape willen komen voor hun bruiloft.

winactie2-personal-body-plan-5

Jij kiest uiteindelijk zelf het plan wat past bij jouw doel en daarbij kun je dan ook nog bepalen of je thuis of in de sportschool gaat sporten.

Zo doe je mee

Ik snap dat je staat te steigeren bij deze toffe prijs, doen wij stiekem ook nog! Dus om het overzichtelijk en leuk te houden voor iedereen een paar spelregels:

– Deze winactie loopt t/m woensdag 17 mei 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op donderdag 18 mei 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De prijs bestaat uit 6 maanden Personal Body Plan inclusief coach.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca

Deze prijs is ter beschikking gesteld door Personal Body Plan. Lees hier mijn disclaimer.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Winactie 2: 6 maanden Personal Body Plan”

 1. Je bent altijd maar bezig met dat getalletje op de weegschaal, meerdere dieëten geprobeerd maar niks helpt blijvend. Je sport regelmatig, maar er veranderd niks aan je lichaan. Nu de zomer dichter bij komt is dit elk jaar weer frustrerend.

  Als ik de kans krijg om deze winactie te winnen dan is dit een grote stap naar een zelfverzekerd leven. Zodat ik kan zijn wie ik wil zijn.

 2. Wat fijn dat je zo een goede resultaten boekt met dit PBP!

  Na het lezen van jou blog hierover 2 weken terug ben ik snel ook wat informatie gaan inwinnen over dit PBP, en het spreekt mij erg aan. Een tweetal maanden geleden ben ik zelf al begonnen met bewuster eten en meer bewegen, maar de combinatie alleenstaande moeder, 3 jarige peuter en 32 urige werkweek maakt dat er weinig tijd en soms ook weinig puf overblijft om hier echt mee aan de slag te gaan. Ik hoop dat het PBP mij handvaten kan/gaat aanreiken waardoor deze combinatie makkelijker gaat worden en dat dit ook een way of life gaat worden zodat het resultaat blijvend gaat zijn.

 3. In 2014 heb ik 5 maanden in Frankrijk gewoond, voordat in naar Frankrijk ging sportte ik 5x in de week en lette ik ontzettend goed op mijn voeding. Eenmaal in Frankrijk was het alleen maar feesten en lekker eten wat uiteraard hoort bij een periode in het buitenland studeren. Toen ik in 2015 weer in Nederland was was het ontzettend moeilijk om weer terug in mijn regime te komen en dit is ook tot op heden gewoon steeds niet gelukt. Ik weet wat ik moet doen ik weet wat werkt maar het volhouden is een grote uitdaging en ik denk dat personal body plan hierbij een uitkomst zou zijn door de begeleiding van een coach. Het lijkt me ontzettend fijn om een persoonlijk schema te krijgen met voeding en sporten die valt af te stemmen op mijn op het moment drukke leven. Ik doe twee opleidingen en voor een van die opleidingen ben ik bezig met mijn scriptie, behoorlijk hectisch dus en het zou super tof zijn om met behulp van personal body plan om te leren hier mee om te gaan, want dit is wel handig om te weten omdat ongetwijfeld in de toekomst het leven ook ontzettend hectisch zal zijn. Ik volg personal body plan al en vooral van de werkwijze die ze hebben vind ik mega leuk en laten we eerlijk zijn de resultaten die behaalt worden zijn ook om van te dromen!

 4. Hoi hoi. Ik doe op de valreep nog mee met deze geweldige kans. Ik weeg inmiddels 97 kg wn wil terug naar? Als t zou kunnen 75 kg. Ben sinds vorig jaar januari thuis en bezig met reïntegratie op t werk. Als je 34 jaar gewerkt hebt en daardoor in beweging bent en dat valt weg tja. Dan krijg je nog weleens iets uit due volke kast. En waarom? Uit verveling? Maar ik voel me vreselijk nu. Warm weer? Toch een vest erbij aan want dan zien ze mijn buik niet… inderdaad ik heb daar mijn vet opgeslagen. Ik lust geen bier. Drink sowieso geen alcohol maar t is net een bierbuik😓 Ik wil zo graag 😩Maar alleen lukt t niet….

 5. Hey Francesca,

  Ik doe toch nog even snel mee met je winactie!

  Ten eerste, lekkkker bezig! Ik hoop dat je de rest van de weken ook zo lekker gaat!

  En dat wil ik ook! Ben er echt even helemaal klaar mee dat het nu lukt met afvallen, al zo veel pogingen en nu ben ik dr gewoon klaar mee. Ik hoop dat pbp voor mij een uitkomst is maaaar voor een student is het nog best wel veel geld. En ja dit is mijn hele motivatie om dit te winnen haha.

  Ik ben klaar met die extra’s kilo’s en ik hoop dat pbp een uitkomst is!!

  Jij nog heel veel succes met de rest van je pbp! Xx

 6. Ik wil graag mee doen, omdat ik voor de zoveelste keer weer veel te ver ben gegaan. Jojo’en is mijn middle name, maar 10 kg in 1 jaar gaat echt te ver. Eten is een soort op sessie geworden en ben toe aan een nieuwe lifestyle. Ik vind het lastig en merk dat ik daarbij best een steuntje in de rug kan gebruiken. Wat begeleiding, wat support en de juiste handvaten om te beginnen. Een personal trainer kan ik niet betalen, maar wat support in de sportschool zou ik goed kunnen gebruiken om wat zek erder van mijn zaak te worden. PBP is daar perfect voor naar mijn idee.

 7. Door een nare periode prive heb ik mij het laatste jaar volledig op m’n werk gestort… belachelijke uren gemaakt en altijd met een glimlach doorzetten… Het werken hielt mij op de been, zo hoefde ik niet de problemen in mijn prive leven onder ogen te komen en te verwerken. Kortom ’the road to disaster…’ Ik heb het lang volgehouden, maar op een dag werd ik ziek… griepje… dacht ik.., maar waar iedereen al voor gewaarschuwd had ben ik met een burn-out thuis komen te zitten. Nu, na een paar maanden gaat het weer beter en begin ik weer met sporten om ook weer conditie op te bouwen. De combinatie van aan mijzelf werken, vertrouwen terug krijgen in mij lijf, gezond en regelmatig leven en sporten is wat mij aantrekt in PBP… Hoop te winnen en over 6 maanden zo wel mentaal als fysiek de wereld weer aan te kunnen!!

 8. Natuurlijk zou dit super zijn om te winnen, of nog beter een super leuk verjaardagscadeau zijn aangezien ik vrijdag a.s. jarig ben. Ik volg PBP al een hele tijd via de verschillende social media kanalen maar heb de stap nog niet durven zetten om er mee te starten, dus zou natuurlijk bij uitstek de perfecte gelegenheid zijn om te starten. Ik sport al jaren maar het vinden van een goede balans tussen gezond eten, sporten en ook kunnen genieten vind ik erg moeilijk. Ik hoop natuurlijk dat zij mij kunnen coachen bij het vinden van die juiste mindset zodat ik zelf kan volhouden voor de rest van mij leven. Fingers crossed dus 🙂

 9. Ja, Deze prijs winnen zou ik erg fijn vinden. Bijna 8 jaar geleden heb ik borstkanker gehad en daardoor ben ik in de overgang gekomen. Voor die tijd was op gewicht blijven nooit een probleem en vielen mijn zwembandjes wel mee. Nu zijn het behoorlijke zwembanden geworden en lukt het me niet om deze kwijt te raken, terwijl ik dat wel graag wil. Ik leef en eet best gezond maar met een stukje extra ondersteuning kom ik vast nét dat beetje verder. Ik ben gemotiveerd om aan de slag te gaan.

 10. Lekker eten wil ik blijven doen, maar zou graag iets minder dan de 80,6 van mezelf willen hebben maar met koken, fulltime werken en 2 kinderen komt sporten wel eens in t gedrang….

  1. Oja en bij mij kwam t personal fat burning plan uit de bus rollen

 11. Eten. Wat hou ik ervan. Italiaans, Indisch, Nederlands, Thai of Vietnamees. Chocolade, een blokje kaas, een stukje komkommer of een schaaltje chips. Het gaat er met al het gemak van de wereld in, maar helaas gaan de kilo’s er met heel veel doorzettingsvermogen en discipline pas af.

  Ik ben te stevig. Of eigenlijk aan de te dikke kant. En dat begint zo langzamerhand te vreten aan mij én aan mijn zelfvertrouwen. Een killerbody hoef ik echt niet te hebben, maar het lijkt me zo fijn om een shirtje te dragen dat mijn buikje niet vermaskert of één die mijn kipfiletjes verhult. Om een keer naar een winkel te gaan en in een maatje 40 of 42 te passen. En dat ik mijn hand niet voor mijn zachte blubberbuikje met stretchmarks hoef te leggen als ik met mijn man in bed lig.

  Ik geloof niet in diëten, maar ik geloof wel in gedragsverandering, hulp en toch lekker blijven eten.
  Hoe vet zou het zijn als ik in 2017 een slankere, fitte en meer energieke moeder en vrouw word…

 12. Een paar jaar geleden heb ik twee sportopleidingen afgerond, dus sportief ben ik zeker wel. Toch ben ik de laatste twee jaar meer aangekomen dan ik zou willen. Voor iemand van 26 jaar weeg ik te veel terwijl je in de bloei van je leven staat. Zo voelt het soms niet altijd.
  De aangekomen kilo’s komen voornamelijk door het niet kunnen combineren van onregelmatige werktijden, zwaar werk hebben, niet weten wat nou precies goed voor je is en misschien ook wel wat luiheid..
  In dit alles een balans vinden is zo lastig, ik denk dat iedereen het daar met me eens is.
  Hoe vindt je hierin balans, en een balans waar jezelf ook gelukkig van gaat worden. Want als je je van binnen niet goed voelt, gaat de rest ook bijna niet..
  Nou weet ik precies wat ik wil maar de hoe, wat, en wanneer is voor mij nog een grote grijze wolk.
  Nou hoop ik met de hulp van PBP een betere van mezelf te kunnen maken.
  Een versie waarin ik goed alle activiteiten kan combineren, mijn rust kan vinden en dat ik mezelf best een keer op de eerste plek mag zetten.
  Oftewel, de grijze wolk willen we zien vertrekken!

 13. Ik was net een beetje research aan het doen of ik wel of niet de stap zou wagen om pbp te gaan doen. Toen ik op hun Facebook pagina keek zag ik jouw bericht: ik vind het een teken! Ik ben twee jaar geleden 6 kg afgevallen en dit heb ik zelf gedaan en daar was ik dan ook apetrots op, nog steeds! Behalve dan dat al die kilo’s er nu weer aanzitten; al dan niet meer dan 6kg. Ik zit niet meer lekker in mijn vel, maar krijg het maar niet voor elkaar om weer te starten. Ik heb echt een zet in de goede richting nodig, alleen het geld laat het niet echt toe. Ik heb echt wel wat voor mezelf over, maar er zijn grenzen natuurlijk. Dit zou dus het ideale begin zijn voor mij, een beetje hulp aan de zijlijn om het vervolgens zelf te kunnen volhouden met de juiste coaching. Ik zit nu dus letterlijk op mijn knieën; please help!

  Liefs Denise

 14. Na de geboorte van mijn tweede, waarvan ik al spugende tijdens de zwangerschap, 40!!!! kilo van was aangekomen, kwam ik best in de buurt van een gezond gewicht. Maar door mijn slechte rug (slijtage en een hernia) verval ik snel in de negatieve spiraal.
  Sporten en ik krijgen een haat/liefde verhouding en lichamelijk wordt het steeds minder.
  Nadat ik in 2014 gestopt ben met roken is er toch langzaamaan weer een extra laag (of 4) aan mijn toch al ietwat te mollige lichaam gekomen.
  Ik ben wel al begonnen met een ander eetpatroon via weight watchers waar regelmatig ook recepten van Francesca Kookt voorbij komen.
  Nu het sporten nog.
  Dus wie weet…..ik doe mee!
  Op naar een gezond en sterk lichaam en misschien ook nog wat slanker. 🙂

 15. Wow, dit is precies de winactie die ik nodig heb… de stok achter de deur om bewust de healthy life style weer in het slaan en weer te sprankelen en bruizen van energie. I cannot wait….!!!! 🤞

 16. Hoi Francesca,

  Ik volg jou én PBP nu al een tijd via social media. Wat leuk dat jullie nu samenkomen op deze manier! En gefeliciteerd met je 5-jarig bestaan natuurlijk.

  Ik zou ontzettend graag aan de slag willen gaan met PBP. Het is namelijk tijd dat ik wat beter voor mezelf ga zorgen. Met mijn werk in de kinderpsychiatrie ben ik elke dag bezig met het zorgen voor anderen, wat ik met heel veel liefde doe. Maar al langere tijd zit ik niet meer zo lekker in mijn eigen vel (en daarmee bedoel ik dus mijn eigen lichaam). Ik heb hardlopen en wat gezonder eten wel opgepakt, maar ik zou graag meer structuur willen krijgen in het sporten en inzicht in de juiste voeding. Het gaat mij niet om het perfecte lichaam krijgen, maar om fit worden en gelukkig zijn met mezelf. Ik denk dat ik dat in mijn werk goed zou kunnen gebruiken! Leuk om te zien dat jij zo blij bent met de stap die je genomen hebt om ook goed voor jezelf te zorgen, iets wat elke vrouw (en zéker mama’s) zouden moeten kunnen doen.

  Succes met kiezen uit alll die gemotiveerde reacties!

 17. Ik ben een jaar terug bevallen van een zoon en door m’n zwangerschap 25 kilo aangekomen. Ik geef nu een jaar borstvoeding, helaas zoals bij de ‘meeste’ vrouwen die bv geven vlogen de kilo’s er bij mij niet zo af…
  Ik heb nog lang heel erg last gehad van bekkeninstabiliteit en doordat ik door de pijn een geruime tijd niks tot nauwelijks iets pijnloos kon doen is mijn conditie echt achteruit gehold.
  Als ik nu ‘zonder begeleiding’ zou starten dan is de kans heel groot dat ik te snel ga overbelasten en aangezien ik nu eindelijk pijnvrij ben zit daar de angst om weer in beweging te komen. Het zou voor mij super zijn om met een online coach rustig m’n spieren op te bouwen en gecontroleerd steeds een stapje verder te gaan.
  De laatste 15 kilo krijg ik er maar niet vanaf. Angst om in beweging te komen is hoofdoorzaak nr 1, maar qua eten kan ik ook nog erg veel leren en zal het pbp me goed op weg helpen een gezondere levensstijl aan te nemen.

  Stel ik zou winnen, dan zou ik voor de volle 100% ertegenaan gaan. De wil is er zeker wel, alleen om weer te starten zou deze stok achter de deur gewoon heel goed voor me zijn. Ik word echt heel onzeker van wat ik zie in de spiegel, maar ik weet echt niet waar te beginnen zonder dat ik de boel meteen overbelast of omval na 15 minuten 🙈

  Liefs, Annicka

 18. Hoi Francesca! Wat een geluk dat ik via de insta van Jelmer de Boer, die jouw cake/brood had gebakken op jouw insta uitkwam. En vervolgens nog op de valreep deze gave winactie zie op jouw mooie site! Wat heb jij al een super resultaat neergezet in 8 weken! Lekker! Ik heb een aantal jaar geleden al eens met PBP meegedaan, zag toen wel wat resultaat maar helaas nu niet meer. De laatste maanden ben ik door omstandigheden een aantal kilo zwaarder geworden. En het is me tot nu toe nog niet gelukt om dit er af te krijgen. PBPis enorm gegroeid en ook in de producten/mogelijkheden die ze aanbieden. Ik zou ook heel graag het thuis fitness programma willen uit proberen en daarnaast eet ik zeker voor 95% vegetarisch. Maar ook daar is PBP volgens mij ook aardig op ingespeeld. Net 2 weken gestart met mijn nieuwe baan, super gaaf, maar doordat ook hier aandacht naar toe gaat zou het heel fijn zijn om door PBP extra ritme, begeleiding en houvast te krijgen om ook weer letterlijk lekker in mijn vel te komen zitten. En hoe leuk dat ik nu ook door jou te volgen een buddy heb die ook de thuis fitness PBP traject volgt! Af en toe ervaringen en tips uitwisselen vindik niet alleen handig maar is ook motiverend. Ik hoop dat jij dit ook zo ervaart! Lets motivate each other! Super veel zin in. Groetjes Annemijn uitwissehet lukt me niet om dit eraf te krijgen.

 19. Hey Francesca,

  Gefeliciteerd met je blogjubileum! En wat fijn dat je dat jubileum met ons deelt 🙂 Met naast een (heel makkelijk te downloaden) e-book met heerlijke recepten ook nog een aantal fijne winacties.

  Ik heb je posts over PBP met veel belangstelling gelezen. Sinds februari heb ik het sporten weer opgepakt. Met als belangrijkste motivatie dat ik niet alleen heel slecht in mn vel zat, maar ook dat ik een hormoonaandoening bleek te hebben waar sport, wat afvallen en beter eten een positief effect op zou kunnen hebben. Ik sport nu zo’n 3 – 4 keer per week en heb sinds februari nog geen week overgeslagen. Maar juist die hormoonaandoening en alle uitingen daarvan zorgen ervoor dat ik bij vlagen echt niet op mijn eten let en graag veel en vet wil eten. Lullig, als je je net in het zweet hebt gewerkt in de sportschool. Maar als je je rot voelt, is de koelkast altijd zo dichtbij… Het is dus tijd om ook met wat ik in mn mond stop bewuster aan de gang te gaan. In de hoop dat het natuurlijk evenwicht in mijn lijf zich meer herstelt.

  Ik ben niet van plan om rigoureus te gaan lijnen, dat werkt bij mij juist averechts. Juist daarom werd ik zo getriggerd door jouw posts over PBP. Dit programma klinkt realistisch, motiverend en precies dat juiste steuntje in de rug dat ik met name enkele dagen per maand goed kan gebruiken 🙂 Dank je wel alvast dat je ons de mogelijkheid biedt om deelname aan PBP te winnen!

  Groet,
  Jorien

 20. Ik zag Melanie staan bij gewonnen, ik helemaal blij.. maar heb geen email gehad. Denk dan een andere Melanie helaas😖

Reacties zijn gesloten.