Winactie 4: Stokke Tripp Trapp + boek + servies

Deze winactie is afgelopen en de gelukkige winnares is Margriet! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen.

Het zal jullie niet verbazen dat ik het enorm belangrijk vind dat ook ons tweede zoontje opgroeit tot een echte lekkerbek. Ik zal hem op vrijwel dezelfde manier culinair opvoeden zoals ik bij Jessey heb gedaan, met her en der wat aanscherpingen. Laten we het Mag ik nog een hapje 2.0 noemen. Een van de grootste verbeteringen is dat Zayne vanaf de eerste maand van zijn leven al bij ons aan de eettafel zit! Niet op schoot of in de armen, maar in zijn eigen stoel: de Stokke Tripp Trapp. Wat een uitvinding is dit (nee, ik kende deze nog niet bij kind 1 en ja, ik leefde waarschijnlijk onder een steen)! Met het speciale babyzitje kan hij enorm comfortabel bij ons liggen en dat vind hij echt fantastisch. Sterker nog, als we hem een keer in de box laten liggen begint hij gelijk te mopperen. Hij wil alleen nog maar bij ons aan tafel zitten.

winactie4-stokke-tripp-trap-mag-ik-nog-een-hapje-kinderservies-foodelicious-4

Als culinaire moeder vind ik het dan weer geweldig dat hij van jongs af aan meekrijgt hoe gezellig het is om met elkaar aan tafel te zitten en dat we aan tafel (meestal) lekker eten. Zo worden straks de eerste hapjes alleen maar leuker! En voor die eerste hapjes pak ik dan maar mijn eigen boek erbij, want het is inmiddels een beetje weggezakt…ah nee, grapje hoor. Ik kan de babyhapjes dromen! Zo ingewikkeld is het allemaal niet, gewoon dingen proberen als je het maar wel in de juiste volgorde doet 😉

Jullie begrijpen het vast al, met de prijs die ik vandaag ga weggeven worden de eerste hapjes, en alle die daarna nog volgen, van je baby nog veel leuker!

Wat je kunt winnen

De allerfijnste stoel voor je kindje die vanaf dag 1 meegroeit is de Stokke Tripp Trapp en die kun je winnen! Doordat de zit- en voetenplank aan te passen is, zitten kinderen er veilig in, zitten ze lekker en in de goede houding. Deze kinderstoel mag je helemaal zelf samenstellen met de Newborn Set, Baby Set, Kussenset en Dienblad en je mag er zelfs de naam van je kindje in laten graveren. Zo zit het hele gezin straks lekker met z’n allen aan tafel.

winactie4-stokke-tripp-trap-mag-ik-nog-een-hapje-kinderservies-foodelicious-5

Wat ook meehelpt aan een fijne tafeltijd, zijn kinderen die graag eten. Of in ieder geval, dingen willen proberen en proeven. Een hele klus kan dat zijn! Mijn boek ‘Mag ik nog een hapje?’ is daar geweldig leesvoer voor. Het geeft je inzicht in de culinaire opvoeding en bevat meer dan 120 recepten die geschikt zijn voor het hele gezin. Voor veel gezinnen is het boek net dat steuntje in de rug om verder te komen. Uiteraard zal ik ‘m voor je signeren.

winactie4-stokke-tripp-trap-mag-ik-nog-een-hapje-kinderservies-foodelicious-6

En om het verhaal helemaal compleet te maken, hoort bij deze fantastische set ook een kinderservies van Foodelicious. We eten tenslotte allemaal een stuk lekkerder als het mooi geserveerd wordt! En als iemand daar verstand van heeft is het mijn hofleverancier uit Rotterdam wel. Naast een van de beste collecties olie en azijn kun je bij hen terecht voor chocolade, kaas, delicatessen, maar ook dus voor serviezen en accessoires. Je kunt online bij ze shoppen of breng eens een bezoekje aan hun prachtige winkel op de Mariniersweg in Rotterdam.

Zo doe je mee

Ik snap dat je staat te steigeren bij deze toffe prijs, doe ik stiekem ook nog! Dus om het overzichtelijk en leuk te houden voor iedereen een paar spelregels:

– Deze winactie loopt t/m maandag 22 mei 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op dinsdag 23 mei 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De prijs bestaat uit een Stokke Tripp Trapp + Newborn Set + Baby Set + Kussenset + Dienblad + naamgravure, het boek Mag ik nog een hapje? en een 4-delig kinderservies van Foodelicious.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca

De prijzen van deze winactie zijn ter beschikking gesteld door Stokke, A.W. Bruna en Foodelicious. Lees hier mijn disclaimer.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties
Tags:

Reacties over “Winactie 4: Stokke Tripp Trapp + boek + servies”

 1. Ik zou dit graag winnen om straks met onze kleine heerlijke familie momentjes aan tafel te hebben. Na een hele zware zwangerschap met veel misselijkheid, lijkt het me fijn om weer plezier te hebben in eten en dat ook met onze kleine meid te kunnen delen.

 2. Graag doe ik mee om deze prijs te winnen voor mijn eerstgeboren kleindochter. Samen eten staat bij ons hoog in het vaandel alleen was dat vroeger nog niet zo makkelijk aangezien de kinderstoel van weleer nog niet geschikt was voor newborns. En met de pot meeeten was ook zeer gewenst maar van receptenboeken voor kleintjes heb ik er niet veel kunnen vinden. Graag voor mijn kleindochter dus ook haar eigen bestekje, hoe lief.
  Vriendelijke groeten van een trotse oma

 3. Met een kleine op komst die over 7 weken wordt verwacht komen de stoel, het boek en het servies meer dan van pas. De culinaire opvoeding laten we niet aan het toeval over, zeker niet als het aan papa, trots lid van “Kookclub Maggi d’r in” ligt (ja, die bestaat echt)! Onze kleine ontvangt bij de geboorte al een kookschortje met daarop de passende tekst: Hij mocht d’r in! Uiteraard moet er dan wel gekookt worden met elkaar… Kan de kleine man mooi op hoogte de keuken prestaties in de gaten houden terwijl papa kids proof maaltijden verzorgd uit jouw kookboek… mooi servies erbij, dat moet goedkomen. Oh.. en de foto in de stoel met kookschortje sturen we uiteraard op!

 4. Hallo! Wat zou het leuk zijn om deze mooi prijs te winnen! Voor mezelf? Nee! Om mijn schoonzus blij te maken, ze krijgt over 3maanden haar eerste zoontje!

 5. Dit zou echt super zijn voor ons zoontje Levi (en zn ouders) Zo klein als dat hij is weet hij precies wanneer papa en/of mama gaan eten. De kleine uk houdt vanaf dag 1 al van gezelligheid en wil er bij aan tafel lijkt het. Papa en mama eten regelmatig met 1 hand omdat meneertje met de andere hand wordt vastgehouden. Sla met 1 hand eten is bijv erg lastig zijn we achter en koude soep is toch ook minder lekker 😉 deze tripp trapp zou echt geweldig zijn. Dan kan kleine Levi er toch gezellig bij zitten en papa en mama ook weer eens rustig tafelen. 🙂 binnenkort mag hij ook langzaam wat groente en fruit gaan proeven. We zijn erg benieuwd wat hij er van vindt. Tips en recepten voor lekkere gerechten voor het hele gezin zijn meer dan welkom. De gerechten die we nu eten zijn niet altijd even geschikt voor een baby. Jouw boek geeft ons vast veel inspiratie! We kijken nu al uit naar de gezellige momenten dat we lekker met zn drietjes kunnen genieten aan tafel. 🙂

 6. Iedereen kent die tijd in zijn of haar leven dat dingen wat minder goed gaan, dat het lijkt alsof alles tegenzit. Simpele dingen worden ineens moeilijk en de leuke dingen voelen als een verplichting. Bij mij ging die tijd net ietsje verder en ik kwam in een serieuze burnout terecht. De hele dag met een wolk in je hoofd lopen, alles vergeten, een continu knagend gevoel en je zorgen maken over alles. Op dit moment heb ik, na bijna twee jaar, weer hoop gekregen en weet ik dat dit allemaal snel voorbij zal zijn. De factoren die zorgden dat ik hierin terecht bent gekomen, zijn bijna allemaal uit mijn leven verdwenen. Dat had ik nooit alleen kunnen doen. Op de meest donkere momenten, wilde ik liever niet spreken met andere mensen – gewoon alleen zijn. Het was dan ook op precies die momenten, dat een aantal goede vrienden juist wel (voorzichtig) informeerden en ik mijn verhaal kwijt kon. Een aantal van mijn vrienden is er áltijd voor me geweest. Twee van die mensen zijn mijn vrienden Nina en John, die nu in blijde verwachting zijn. Graag zou ik iets terug willen doen voor ze. Ik gun het ze zo! Hopelijk mag dit bericht al een bijdrage leveren aan al datgene dat ik graag voor ze terug ga doen (ik weet toevallig dat ze de Stokke Tripp Trapp al een tijdje op het oog hebben). In ieder geval hoop ik dat ze dit sowieso lezen, want ook al zou ik de Stokke Tripp Trapp niet winnen, dan is dit nog steeds een ‘dank je wel’ waar ze recht op hebben. Liefs, Remy.

 7. Beste Francesca,
  Ik hoop dat ik als oma ook mee mag doen met deze actie, over ongeveer anderhalve week verwacht mijn jongste dochter haar eerste kindje en omdat we de kleine straks gezond willen laten eten was ik op jouw site terecht gekomen en zag ineens deze leuke actie. Wat zou ik dat graag winnen want ik word straks oppasoma voor 3 dagen in de week en dan zou deze fantastische prijs zo goed van pas komen. Dus ik ga vandaag zitten duimen hoor!!Veel liefs van een a.s. oma.

 8. Wat een geweldige prijs om te winnen,
  ik weet niet goed, waar te beginnen.
  We zijn nu 11 jaar bij elkaar, en al zo ver gekomen,
  toch was een kindje samen, de grootste van al onze dromen.
  Aanstaande november komt onze baby er aan,
  we kunnen niet wachten om het avontuur aan te gaan.
  Wat lijkt het me dan fijn om deze prijzen te winnen,
  zodat we als gezin de dag altijd samen kunnen beginnen.
  Het kleintje met z’n eigen servies en op een mooie stoel,
  hapjes uit het kookboek en vast een kliederboel.
  We zullen duimen voor dit mooie pakket,
  want het levert ons nieuwe gezin vast heel veel pret.

  Lieve groet, Jessica

 9. Ik zou deze gave prijs heel graag willen winnen om ons kindje van geboorte af aan hetzelfde mee te kunnen geven wat ik als kind heb gehad. Mijn vader is kok en mijn ouders hebben ons altijd opgevoed met het idee dat gezamenlijk, aan tafel, eten een gezellig familiemoment is en een mooie kans om allerlei verschillende smaken te proberen. Zeker op zondag zaten we altijd lang aan tafel, praatten over van alles, met vaak ook een lekker toetje of speciale kaas erbij.
  Bij mijn vriend was dat wat minder een ding en ik merk dat we nu toch vaak even snel iets eten voor de tv. Als straks de baby er is wil ik dat heel graag anders aanpakken en deze prijs zou daar zeker bij helpen.

 10. Hoi Francesca! De moed zakt me een beetje in de schoenen bij het opdrachtje een overtuigende boodschap te schrijven. Ik ben niet de beste schrijfster en heb geen meeslepend verhaal of zware tijd (achter de rug) dat maakt dat ik dit kado ‘verdien’. Als je graag zo iemand zou verwennen, wat ik volledig zou begrijpen, dan ben ik niet de persoon. Toch wil ik graag een poging doen omdat ik deze prijs zo ontzettend leuk vind! Over een week of 6 verwachten wij ons eerste kindje, hij/zij is zo ontzettend welkom! De Stokke Tripp Trapp is dé stoel die ik graag voor ons kind zou willen. Ik ben er zelf ook mee opgegroeid en ongelogen, heb er zolang ik thuis woonde veel gebruik van gemaakt! Deze stoel gaat veel langer mee dan de kindertijd, mijn vader gebruikt mijn rode tripp trapp nu zelfs nog als bureaustoel wanneer hij werkt op de computer 😉 Een beetje nostalgie dus, de wens om ons kind zijn/haar eigen tripp trapp te gunnen om groot mee te worden. En natuurlijk, eten is een van de belangrijkste dingen in mijn leven. Ik hou van lekker koken, recepten zoeken en vooral alles samen met mijn man of vrienden/familie opeten. Mensen zien genieten van je eten is een van de leukste dingen die er zijn! Ik hoop dat ons kind ook een goede eter wordt en van eten kan genieten zoals wij dat doen. Samen aan tafel vind ik daarbij belangrijk en eigenlijk niet meer dan logisch. Het lijkt me zo’n fijn moment samen, ik verheug me erop! In de Stokke tripp trapp kan dat gewoon al meteen, zelfs als hij/zij nog te klein is om daadwerkelijk vast voedsel te eten, maar het tafelmomentje hebben we dan wel al samen! Het servies vind ik daarnaast ontzettend leuk en jouw boek, dat heb ik al lang 😉 Mijn familie wist tegen kerst dat ik zwanger was, en dat was ook de tijd dat ik een kadootje op mijn verlanglijst mocht zetten voor kerst, daar was ik heel snel uit: ‘Mag ik nog een hapje?’. De manier waarop jij je kinderen culinair opvoed vind ik inspirerend. We zijn er ook al uit beginnen te koken hoor, daar kon ik niet mee wachten tot juli! Mocht ik winnen dan heb ik nog wel een aantal kersverse mama’s om me heen die ik blij kan maken met je boek, geen énkel probleem ;-). Succes met het kiezen van een winnaar, en bovenal: van harte gefeliciteerd met je jubileum (en ga alsjeblieft nog heel lang door!). Groetjes, Anouk

 11. Hoi Francesca,
  Allereerst: van harte gefeliciteerd met je jubileum en alle mooie en vooral heerlijke recepten die je met ons deelt. Het lijkt me geweldig om deze prijs te mogen winnen. Natuurlijk om met het hele gezin nog meer te kunnen genieten van samen tafelen. Maar vooral ook om mijn informele status van ambassadeur van je blog om te zetten in een nog echter ambassadeurschap. Ik tip je blog en recepten al regelmatig en als ik al onze gasten dan ook nog kan laten zien wat voor moois ik via jouw site heb gewonnen is dat helemaal super!

 12. Ohh…wat een toffe prijzen!

  Toen mijn vriend en ik nog met z’n tweetjes waren, waren we erg makkelijk met eten. Niet aan tafel en zo makkelijk mogelijk. Nu met ons dochtertje erbij eten we met z’n drietjes aan tafel, supergezellig! We (vooral mijn vriend eigenlijk..) zijn steeds meer aan het uitproberen en we koken ondertussen veel bewuster,en we vinden het nog leuk ook! Dus je boek zou bij ons helemaal op z’n plekje zijn! En een leuk serviesje maakt het helemaal compleet!

  De Triptrap zou ik graag aan mijn lieve zwangere vriendinnetje geven en dan hoop ik dat zij net zoveel eetplezier aan tafel hebben als ons!

 13. Ik doe zeer graag mee! Mijn kindje (eerste <3) is nu 2,5 maand oud en ik heb al dik spijt dat we geen baby-proof eetstoel aangekocht hebben... Baby uitzet is behoorlijk prijzig en toen we door de bomen het bos niet meer zagen hadden we besloten dat bepaalde zaken nu eenmaal "(nog) niet nodig zijn", en "we zien wel als het zo ver is", "we kijken wel voor een 2e handsje" was ook zo'n geweldige uitspraak.
  Nu ik mama ben wil ik alleen maar het beste voor mijn prinsje. Ja, we verwennen hem rot ("Oh hij kijkt zo zielig daar alleen in de woonkamer, hij wil er vast bij zitten aan tafel", en ja ik ben best jaloers op mijn vriendinnen met zo'n prachtige trip trap die lekker als gezinnetje kunnen dineren terwijl dat bij ons voor geen meter lukt.

  Nu buiten de stoel ben ik ook wel erg geinteresseerd in je boek! Ik ben op alle vlakken een newbie dus het hoofdstukje "vast voedsel en hapjes" dat er binnenkort in mijn leven zal komen kijk ik nog met een grote frons en vraagtekens aan. Ik kan wel wat hulp gebruiken want zoals eerder gezegd, alleen maar het beste voor mijn poepie 😀

 14. Op de valreep doe ik heel graag mee met deze te gekke winactie! Was ik het bijna vergeten haha! Zwangerschapsdementie? Heel goed mogelijk. Ben momenteel 37 weken zwanger van ons eerste kindje – een meisje. Na een moeilijke en heftige periode, zijn we na terugkomst van een ontspannen vakantie erachter gekomen dat we – geheel tegen de verwachtingen in – toch nog natuurlijk zwanger zijn geworden. Wauw, onze kleine meid is nu al een wonder! Beiden zijn we dol op koken en lekker eten, en we zouden het dan ook heel erg leuk vinden om haar zo vroeg mogelijk bij ons aan tafel te hebben. Fingers crossed!

 15. Hallo Francesca, ik zal me eerst even voorstellen. Ik ben Jiska, vrouw van, zzp’er sinds 2 jaar en moeder van een dochter en een zoon. Oh jeeee… Dit gebeurd regelmatig op het moment. Ik begin ergens aan en heb dan niet de tijd om het af te maken. Het leven met een kleine baby 😉 Onze dochter is bijna 5 en onze zoon vandaag 2 maanden. Hij heeft reflux en huilt zo’n 3 tot 4 uur op een dag. Met name het einde van de dag is vaak onrustig. Zo zat ik nog met de kids in de tuin en begon ik aan deze reactie en zo was ik in de weer met een huilende baby. En zo vergat ik mijn reactie af te maken. We hebben een bijzondere tijd achter de rug. Met 31 weken zwangerschap belande ik in het ziekenhuis door bloedingen. Ineens at ik al mijn maaltijden vanuit een bed. Dochterlief kwam gezellig tegenover mij zitten en we morsten gezamenlijk op mijn lakens, wat maakte dat ik ’s avonds nog wel eens een doperwt vond 😉 6 weken later kwam ik weer thuis, nu met zoon. Hij werd met een dikke 35 weken geboren. En het was een bijzonder moment. Voor het eerst weer gezellig aan tafel eten én eten uit onze eigen keuken. De kleine man kreeg zijn melk voornamelijk door de sonde. Zo zat ik vaak tijdens het eten of borstvoeding te geven of te kolven of sondevoeding te geven. Nu sta ik weer regelmatig samen met dochterlief zelf in de keuken. Het lukt niet iedere avond, het samen koken niet en het met zijn allen aan tafel zijn niet. Het ligt er aan hoe onrustig ons kleine mannetje is. Maar gisteravond hadden we zo’n moment. Dat we met zijn allen aan tafel hadden kunnen zitten. Alleen voor de kleine man hebben we nog geen stoel… Door alle hectiek en doordat we er nog steeds heel druk mee zijn, lukt het ons ook niet altijd om dingen te regelen. Dit zou dan toch wel te gek zijn! Dochterlief en ik zijn al regelmatig aan het brainstormen wat de kleine man zijn eerste hapjes zullen zijn en hoe we deze voor hem gaan maken. Dat boek zou dan ook reuze van pas komen, kunnen we lekker samen bladeren en ideeën op doen. En dat serviesje daar wordt natuurlijk van gegeten. Ik weet dat ik te laat ben, maar heb toch besloten het berichtje nog gauw af te maken. Niet geschoten is altijd mis, ik kan het proberen. En dan nu… de ochtendspits 🙂 Liefs Jiska

 16. Hoi Francesca, mijn complimenten voor je website.

  groet, Wilfried

Reacties zijn gesloten.