Winactie 5: KitchenAid Artisan Mixer + boek BROOD

Deze winactie is afgelopen en de gelukkige winnares is Arja! Van harte gefeliciteerd en alle anderen bedankt voor het meedoen.

Jullie dachten dat ‘ie nooit meer zou komen hè, die laatste winactie? Nou, niets is minder waar! Ik wilde mijn jubileumfeestje eindigen met een knaller en dat is zeker gelukt.

Sinds 2 jaar kook ik (vrijwel) iedere dag in mijn KitchenAid keuken en daar heb ik nog geen dag spijt van gehad. Vooral de ovens en de inductiekookplaat waar ik sinds kort op kook zijn fantastisch. Alles lukt, nou ja behalve die cheesecake van gisteren maar dat kwam omdat ik zelf de temperatuur te hoog had gezet, en het is duidelijk dat kookliefhebbers hebben meegedacht in de ontwikkeling van hun producten.

Dat geldt natuurlijk ook voor de kleinere apparaten van ze. Niet alleen zien ze er fantastisch uit, maar ze werken ook nog eens geweldig. Ik heb echt niet alleen maar KitchenAid apparatuur in de keuken staan, maar er zijn er wel een paar waar ik niet meer zonder kan…

En daarom vind ik het waanzinnig dat ik jullie deze week dit cadeau mag geven!

Wat je kunt winnen

Het allereerste product van KitchenAid was een vaatwasmachine die het werk van chefs behoorlijk vergemakkelijkte. In lijn met deze gedachte werd bijna een eeuw later, in 1919, een nieuw product op de markt gebracht wat nog meer werk uit handen nam van koks: een eierklopper. Geheel per ongeluk is bij dit product de naam van het merk geboren. “Het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is het beste keukenhulpje (kitchen aid) dat ik ooit heb gehad”. KitchenAid staat sinds het begin bekend om zijn krachtige, professionele en mooie producten. Sinds 1941 is het design zelfs bijna niets meer veranderd!

Ook deze Artisian mixer-keukenrobot die je kunt winnen voldoet precies aan de verwachtingen. Standaard klopt, roert, kneed en mengt deze voor je, maar kan bijvoorbeeld ook vlees en groente snijden (daar heb je de aparte foodprocessor accessoire voor nodig). Zo neemt deze KitchenAid telg de meest tijdrovende en zwaarste klussen uit de keuken van je over. Met daarnaast zijn fraaie voorkomen, hoogstaande kwaliteit en eenvoudige wissel in accessoires is ‘ie met recht je nieuwe beste keukenhulp. Je krijgt ‘m in mijn favoriete kleur: keizerrood!

Maar dat is nog niet alles, want bij de Mixer krijg je ook nog het nieuwe boek BROOD van Robèrt van Beckhoven! Hierin bundelde de Meester Boulanger de reisverhalen en recepten van zijn programma op Omroep MAX. In zeven Europese landen ging Robèrt op zoek naar verhalen achter brood. In BROOD doet hij in woord en beeld verslag van zijn ontmoetingen en ontdekkingen en natuurlijk geeft hij ook de bijbehorende recepten prijs: van Franse baguettes en Duits bierbrood tot Zweeds oerbrood van de Vikingen. Als je zo’n prachtige Mixer thuis hebt staan gaat het zeker lukken om zelf een (of meer) van deze broden te bakken.

winactie-5-kitchenaid-artisan-mixer-boek-brood-5

Zo doe je mee

Ik snap dat je staat te steigeren bij deze waanzinnige prijs, doe ik stiekem ook nog! Dus om het overzichtelijk en leuk te houden voor iedereen een paar spelregels:

– Deze winactie loopt t/m dinsdag 30 mei 2017 en de winnaar wordt bekendgemaakt op woensdag 31 mei 2017.
– Meedoen aan de winactie doe je door een reactie onderaan deze blog achter te laten waarin je me vertelt waarom jij deze prijs graag wilt winnen, o.v.v. een geldig e-mailadres.
– De prijs bestaat uit een keizerrode KitchenAid Artisan Mixer 5KSM150PSEER + het boek BROOD van Robèrt van Beckhoven.
– Delen via social media mag altijd, maar versterkt niet de kans om te winnen. Dit is geen like, share of tag-winactie. Ik wil alleen je motivatie lezen. En die moet me overtuigen 🙂
– Ik neem per mail contact met je op om te laten weten dat je gewonnen hebt. De winnaar zal ook bekend gemaakt worden op onze social media kanalen en in deze blog.
– Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Heel veel succes! Liefs, Francesca

De prijzen van deze winactie zijn ter beschikking gesteld door KitchenAid en Robèrt van Beckhoven. Lees hier mijn disclaimer.

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Winacties

Reacties over “Winactie 5: KitchenAid Artisan Mixer + boek BROOD”

 1. Rood is de kleur van jouw lippen, vandaag is rood zoals rood hoort te zijn.
  Vandaag staat rood gewoon voor de liefde tussen jou en mij 😍

 2. Francesca kookt goes international, want ik zou die KitchenAid heel graag hier in Kenia op mijn aanrecht plaatsen. Om mij te helpen heel veel lekkers te maken. Oh, en no worries, vervoer hier naartoe verzorg ik zelf hoor 😉

 3. F an van jou sinds dag 1,
  R ood staat zo mooi in de keuken,
  A ltijd spat die mixer zo om me heen,
  N u wil ik graag mijn bakproces opleuken.
  C ombinerend met mijn passie voor koken en bakken,
  E n eindelijk die tweedehands mixer vervangen,
  S ta ik nu te springen om die KitchenAid te pakken.
  C hic zou hij staan, ik begin te verlangen,
  A llicht kunnen we dan dankzij Robèrt extra van onze baksels smakken!

 4. Ik zou dolgraag de KitchenAid willen winnen! Net als zovelen hier 🙂 Echter ik bak vaak niet alleen, maar samen met mijn dochters van 5 en 3 jaar. Het is altijd een feestje om met elkaar alle ingrediënten af te wegen, te mengen, kneden, roeren en mixen om daarna van het eindproduct te genieten. Vaak bakken we brood, taarten, soezen en nog veel meer. Hoewel ik niet verwacht dat de ravage in de keuken (ahum 😉 ) minder wordt met behulp van de KitchenAid (voor wegen hebben we toch nog weegschaal nodig…), verwacht ik wel nog meer en uitgebreider te gaan bakken met ze! Hopelijk geef ik ze dan nog net iets meer passie voor het bakken door en hebben we nog meer lol met elkaar! De “vieze” keuken neem ik wel op de koop toe!

 5. Super actie! Ik ben gek op koken& bakken. Kijk veel bakprogramma’s en iedere keer als ik die mooie kitchen-aid zie…dan komt de wauw factor. Wat zou het geweldig zijn om daarmee alles nog beter te maken…én het plezier te behouden. Wauw ook voor het boek van Robert. Het enige wat me nog nooit echt gelukt is: brood bakken. Wauw…misschien komt nu die kans?

 6. Ik zou ontzettend graag de Kitchenaid willen winnen! Over 1,5 maand ga ik in een studentenhuis wonen en daar zou deze kitchenaid super goed van pas komen. Samen met mijn moeder maken we de lekkerste recepten met de Kitchenaid maar straks zit ik helemaal zonder…😔 Ook het brood boek van Robert lijkt mij erg leuk om uit te proberen!! Zelf vind ik het toch altijd lastig om een lekker brood te bakken maar met dit boek en de Kitchenaid moet dat helemaal goedkomen!😊

 7. Ik zou heel graag de KitchenAid Artisan Mixer willen winnen omdat ik sinds begin dit jaar heb besloten bewuster te gaan eten en meer zelf te gaan maken ipv pakjes en zakjes. De mixer en het receptenboek zouden mij hierbij ontzettend kunnen helpen………..aangezien ik nog geen keukenprinses ben en ik voldoende inspiratie kan gebruiken!

 8. Ik doe heel graag mee voor mijn moeder, met deze gave winactie! Mijn moeder heeft sinds ik mij kan herinneren last van haar schouders en haar handen. Dit weerhoud haar niet om nog dagelijks te koken en bakken. Dit zal een hoop vergemakkelijken voor haar. Hoop dat ik haar hier blij mee mag maken!!

 9. Ha Francis, toen ik 45 jaar (ik ben nu 54) geleden bij een vriendinnetje thuiskwam stond daar een keukenmachine die ik nog nooit had gezien. Die hadden ze uit Amerika meegenomen, waar ze een aantal jaar gewoond hadden. Het was voor mij liefde op het eerste gezicht. Mijn hele leven heb ik altijd zo’n machine willen hebben. Wat een prachtig ontwerp! Wat een mooie kleur! Wat een geweldige kwaliteit! Helaas is de prijs er ook naar en is de machine voor mij altijd te duur gebleven om aan te schaffen. Terwijl ik graag kook. Samen met mijn dochter. Als ik de machine ooit niet meer nodig heb zou ik hem graag aan haar willen doorgeven. Want het is een machine voor het leven.
  Ga door met je blog en je geweldige recepten. Ik ben fan.

Reacties zijn gesloten.