Kaasschnitzel met tuinkruiden, krieltjes en salade

Wanneer je een dagje vegetarisch wilt eten, kun je er ook voor kiezen om een vleesvervanger te gebruiken. Of je maakt ‘m een keer zelf! Zoals deze zelfgemaakte kaasschnitzel met tuinkruiden bijvoorbeeld. Verwennerij voor de echte kaasliefhebbers. Je serveert de kaasschnitzel met krieltjes en een salade. Een heerlijke maaltijd voor

Red velvet wafels met vanilleroom en blauwe bessen

Deze red velvet wafels met vanilleroom en blauwe bessen in de kleuren van de Nederlandse vlag zijn perfect voor aankomende Koningsdag! De fluffy wafels, zoete room en frisse bessen combineren fantastisch met elkaar en met een vers glas jus d’orange kun je de dag gelijk beginnen met een Koninklijk ontbijt!

Zelf visbouillon maken

Met de resten van vis zoals koppen, graten en vel kun je zelf heerlijke visbouillon maken en dat is makkelijker dan je denkt. Je bent er namelijk zo mee klaar, omdat visbouillon maar 30 minuten mag trekken, anders krijgt het een bijsmaak die niet prettig is. Als ik een hele

Zelf mayonaise maken

Zelf mayonaise maken moeilijk? In de praktijk valt dat reuze mee. Vanuit gemak koop ik mayonaise eigenlijk altijd in de winkel. Er zitten ook een heleboel goede tussen, dus daar is verder niks mis mee. Maar zelf maken is wel veel leuker en waarschijnlijk ook een stuk lekkerder. Om daarachter

Gravad lax met gin

Het Pinksterweekend staat voor de deur. Mooi moment om halverwege deze week het lekkerste hapje van het weekend te regelen. Dan heb ik het dus over deze gravad lax met gin. Het is een werkje van niks, je moet er alleen wat geduld voor hebben. Ongeveer 48 uur geduld, want

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)