Geroosterde hele bloemkool met linzensalade

Bloemkool leent zich uitstekend om langzaam te garen in de oven en krijgt daardoor een heerlijke smaak. Voor deze geroosterde hele bloemkool gebruikte ik diverse specerijen zoals kardemom, paprika en piment met olie en tomatenpuree. En daarna deed de oven de rest van het werk. Voor de linzensalade stoofde ik

Francesca’s Familie Weekmenu #193

Dag Sinterklaasje! Zo, hij is weer weg 😉 Alhoewel…wij vieren morgen nog Sinterklaas met de hele familie en de dag daarna ga ik gelijk de kerstboom versieren. Ik heb zo’n zin in de kerstdagen inmiddels, en jullie? Ik moet alleen wel écht even rustig aan doen met eten de komende

Rijst uit de oven van Ottolenghi uit SIMPEL

Als Ottolenghi een boek uitbrengt met de titel SIMPEL dan frons je toch even de wenkbrauwen. Ik wel in ieder geval. Kon me echt niet voorstellen dat er nu ook een boek van zijn hand zou zijn met tig recepten die je ‘makkelijk in 30 minuten (of minder) kunt bereiden’.

Francesca’s Familie Weekmenu #192

Welkom Sinterklaasje! Ons huis is al weken in rep en roer. Zeker nu de jongste begint te geloven en Sinterklaas echt het meest spannende in zijn jonge leventje vindt. Alle sinterklaasfilmpjes worden tot in den treure bekeken en toen hij Sinterklaas voor het eerst in levende lijve zag, zat hij

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)