Ham & kaas ontbijtrolletjes

Zin in een feestelijk ontbijt? Maak dan eens deze ham & kaas ontbijtrolletjes! ze zijn ontzettend makkelijk om te maken. En als je voor de ontbijtrolletjes de lekkerste Serranoham en jonge boerenkaas gebruikt, wordt de smaak er alleen maar nog beter op. Je kunt ze eventueel al een dag eerder

Heerlijke visborrelplank met makkelijke vishapjes

Jullie weten inmiddels wel dat ik dol ben op heerlijke hapjes voor bij de borrel. Ik kan echt helemaal losgaan met uitgebreide borrelplanken, maar wil daarvoor niet uren in de keuken staan. Daarnaast wil ik mijn gasten verrassen! Vandaag ga ik dat doen met een heerlijke visborrelplank. Borrelen met vis

Salade caprese met geroosterde cherrytomaten

Hoe een traditionele salade caprese bereid moet worden, weten jullie vast wel. Met goede buffelmozzarella, smaakvolle tomaten, olijfolie extra vergine en blaadjes verse basilicum kom je al heel dicht in de buurt. Snufje zout en peper erover en ik ben dan een gelukkig mens. Soms ga ik helemaal los en

Capresespiesjes met gehaktballetjes en tomatensaus

Deze capresespiesjes met gehaktballetjes zijn perfect voor de paasbrunch, -borrel of ieder ander feestelijk moment. Nou kennen we allemaal wel de capresepiesjes, maar dit is toch echt de 3.0 versie ervan. En dat komt met name door de waanzinnig lekkere gehaktballetjes met tomatensaus die ik eraan heb toegevoegd. De saus

Melanzane alla parmigiana quiche

Mijn klassieke recept voor melanzane alla parmigiana, maar dan verpakt in een quiche. Waarvoor je het quichedeeg ook nog zelf maakt, wat helemaal niet zo ingewikkeld is namelijk. Met als resultaat een waanzinnige melanzane alla parmigiana quiche waar je iedereen aan tafel heel gelukkig zult maken. Beloofd! Je bent met

Witte chocolademousse met gemarineerde aardbeien

Ik kreeg onlangs heel veel flesjes Scotch Whisky Sauces toegestuurd. Wat een waanzinnige producten zijn dat. Van zoet naar hartig, met whisky als basis. Denk bijvoorbeeld aan barbecuesaus, azijn, dressing, butterscotchsaus en siroop. De laatste is een zoete siroop met 12% Scotch malt whisky en nog wat kruiden. Ik besloot

Gravad lax met gin

Het Pinksterweekend staat voor de deur. Mooi moment om halverwege deze week het lekkerste hapje van het weekend te regelen. Dan heb ik het dus over deze gravad lax met gin. Het is een werkje van niks, je moet er alleen wat geduld voor hebben. Ongeveer 48 uur geduld, want

Recepten

Recepten

Weekmenu

Weekmenu

Zoeken

Favorieten

Favorieten

Menu Menu

Volg mij op Instagram :)