Pop-up Restaurant Niven, ook voor kids!

Het is geen geheim dat ik fan ben van Restaurant Niven. Nadat ik er niet alleen gedineerd heb, maar ook een dag heb meegelopen in de keuken weet ik met wat voor passie er bij Niven wordt gekookt. Natuurlijk kun je genieten van een prachtig diner in hun restaurant in Rijswijk. Maar je kunt van 30 juni t/m 4 juli 2013 ook genieten van Niven’s creaties tijdens hun 2e pop-up Restaurant Niven in Amsterdam.

Niven & people’s place

pop-up-niven

In de prachtige locatie people’s place kookt Niven en zijn team van 30 juni t/m 4 juli een 10-gangen menu met alleen maar signature dishes. En extra leuk, op zondag 30 juni is er ook een speciale lunch voor kids. Voor hen wordt een 4-gangen lunch bereid met bijpassende slow-juices. Het is dat mijn kleine jongen nog net iets te klein is, want anders had ik gelijk daarvoor gereserveerd!

Prijs en reserveren

De prijs voor het 10-gangen signature dish menu is 50 euro per persoon. Voor de kids lunch betaal je 25 euro per kind inclusief slow-juices. Voor de volwassenen die meegaan tijdens de kids lunch bedraagt de prijs 37,50 euro per persoon.

Reserveren kan via info@restaurantniven.nl of 070 307 79 70. En wacht niet te lang, want de reserveringen gaan snel!

Wil je wat delen over dit recept? Stuur me dan een bericht via het contactformulier of neem contact op via Facebook of Instagram. Liefs, Francesca

Categoriën: Food inspiratie